SUNT PUŢINI ZIARIŞTI CARE ŞTIU CE SPUN

0
15
Narcisa Iorga (postare pe Facebook)
Nu vreau sa-i iert pe cei care au fost platiti gras de grupul Moisescu-Chiliman, la negru sau prin contracte de consultanta, ca sa ne insire pecum covrigii pe sfoara manipulari la tv! Asa ca revin si aduc aminte cateva lucruri:
1. Toata campania electorala prezidentiala au batut moneda pe blatul dintre Ponta si Basescu. Acum, vedem din stenograme unde erau prieteniile, cum si cu cine se pregatea Iohannis inainte de dezbaterea cu Ponta.
2. Dupa alegeri, au continuat atacul la Basescu si Udrea, ignorand total obiectivul principal si anume pe Victor Ponta. Vedem acum ca urzeala era solida, opozitia doar de ochii lumii.
3. La momentul arestarii Elenei Udrea mancau nori prin emisiuni. Atacurile la adresa lui Basescu au atins apogeul. Au pus foc tuturor eforturilor fostului presedinte de a asigura justitiei independenta, cel mai mare castig al mandatelor lui Basescu. Acum, unii dintre consultantii la care ma refer tac chitic, altii lanseaza teza ca DNA trebuie sa aiba probe solide, altfel se va decredibiliza. Adica, rasucire la 180 de grade fata de mesajele lansate in cazul Udrea.
4. Din ianuarie incoace sustin in mod constant ideea ca Basescu a tinut sub cheie marile dosare la DNA si ca a influentat mersul justitiei ca sa-si apere apropiatii. Gruparea Chiliman nu a fost niciodata apropiata de Basescu, chiar daca unii incearca sa faca legaturi prin Moisescu si PDL. Chiliman il uraste visceral pe Basescu, la fel si pe pdl-isti, chiar daca fara ei nu avea nicio sansa sa ajunga primar in 2004.

Consultantii politici sunt necesari si politicienilor, si opiniei publice atata vreme cat sunt transparenti. Ar trebui sa spuna cui isi ofera serviciile atunci cand se prezinta ca fiind consultanti politici. Asta nu e o meserie in aer. Esti consultant atunci cand oferi consultanta unui om politic sau unui partid. Pastrand tacerea asupra angajatorilor lor, consultantii politici sunt doar instrumente de propaganda si manipulare, pe bani deosebit de frumosi platiti, vedem acum, din ce.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here