DUMINICA DE FLORII 5.04.

0
30

A fost o duminică frumoasă dar n-am simţit atmosfera de sărbătoare în programe tv sau pe străzi. Nici la florărie nu era nimeni, deşi era deschis. Singurul loc unde am surprins ceva animaţie a fost în Parc unde tocmai au ieşit sute de copii însoţiţi de părinţi după un matineu oferit pentru ei la Opera Română. Se pare că şi Floriile s-au mutat pe internet. Probabil că aceasta e tendinţa. E cool aşa?
* Am prins un scandal la Piatra Neamţ unde un patron italian, Massone, a avut gesturi de golan faţă de Hagi şi Iovan, antrenorii de la Viitorul. Poate FRF ia măsuri şi-n acest caz. Decebal Rădulescu a luat poziţie în studioul de la DigiSport, dar a făcut-o într-un limbaj de mahala, ceea ce e nedemn de un „jurnalist”. Despre Massone se ştie că a vrut să se bage şi la Rapid şi au circulac despre el articole dintre cele mai sumbre…Probabil că erau reale!
* Tolontan expunea voios telefonic la B1TV, unde era invitat Radu Moraru. Gazda Striblea nu intervenea. Se discută despre sumele plătite de Becali pentru a ieşi din puşcărie mult înainte de termen. Se face o reclamă total nefirească Gazetei Sporturilor. Nimeni nu iese din puşcărie fără plata prejudiciului! Ar fi minunat să fie aşa! Când aflăm dacă se petrece asta? Radu Moraru a făcut o afirmaţie care poate fi analizată: România este condusă de Serviciile Secrete
* Steaua a bătut la Mediaş cu 2-1 după un joc dificil cu multiple faze discutabile de ambele părţi. Tot azi e şi ziua lui Marius Lăcătuş care a împlinit 51 de ani.
* Finala de la Miami dintre Djokovici şi Murray a fost şi este tensionată.  Nole a câştigat titlul cu 2-1! Setul trei a fost 6-0… Publicul mi s-a părut de partea lui…foarte zgomotos…
* TVR1 a difuzat înregistrarea Galei Premiilor Muzicale Radio România. E un eveniment de memorat pentru că această Gală are toate şansele să crească în anii viitori. Chiar trebuie s-o facă!
* Minaur Baia Mare a câştigat Cupa României la handbal masculin! HCM Constanţa a refuzat să joace finala mică, motiv pentru care va fi penalizată.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here