DUMINICA DE FLORII 5.04.

0
19

A fost o duminică frumoasă dar n-am simţit atmosfera de sărbătoare în programe tv sau pe străzi. Nici la florărie nu era nimeni, deşi era deschis. Singurul loc unde am surprins ceva animaţie a fost în Parc unde tocmai au ieşit sute de copii însoţiţi de părinţi după un matineu oferit pentru ei la Opera Română. Se pare că şi Floriile s-au mutat pe internet. Probabil că aceasta e tendinţa. E cool aşa?
* Am prins un scandal la Piatra Neamţ unde un patron italian, Massone, a avut gesturi de golan faţă de Hagi şi Iovan, antrenorii de la Viitorul. Poate FRF ia măsuri şi-n acest caz. Decebal Rădulescu a luat poziţie în studioul de la DigiSport, dar a făcut-o într-un limbaj de mahala, ceea ce e nedemn de un „jurnalist”. Despre Massone se ştie că a vrut să se bage şi la Rapid şi au circulac despre el articole dintre cele mai sumbre…Probabil că erau reale!
* Tolontan expunea voios telefonic la B1TV, unde era invitat Radu Moraru. Gazda Striblea nu intervenea. Se discută despre sumele plătite de Becali pentru a ieşi din puşcărie mult înainte de termen. Se face o reclamă total nefirească Gazetei Sporturilor. Nimeni nu iese din puşcărie fără plata prejudiciului! Ar fi minunat să fie aşa! Când aflăm dacă se petrece asta? Radu Moraru a făcut o afirmaţie care poate fi analizată: România este condusă de Serviciile Secrete
* Steaua a bătut la Mediaş cu 2-1 după un joc dificil cu multiple faze discutabile de ambele părţi. Tot azi e şi ziua lui Marius Lăcătuş care a împlinit 51 de ani.
* Finala de la Miami dintre Djokovici şi Murray a fost şi este tensionată.  Nole a câştigat titlul cu 2-1! Setul trei a fost 6-0… Publicul mi s-a părut de partea lui…foarte zgomotos…
* TVR1 a difuzat înregistrarea Galei Premiilor Muzicale Radio România. E un eveniment de memorat pentru că această Gală are toate şansele să crească în anii viitori. Chiar trebuie s-o facă!
* Minaur Baia Mare a câştigat Cupa României la handbal masculin! HCM Constanţa a refuzat să joace finala mică, motiv pentru care va fi penalizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here