Richie Sambora, cercetat de poliţie după ce a ameninţat-o cu moartea pe Nikki Lund

0
10

richie samboraRichie Sambora, fostul chitarist al trupei Bon Jovi, este cercetat de poliţia americană după ce fosta lui iubită, Nikki Lund, a depus o plângere oficială în care afirmă că rockerul a agresat-o fizic şi a ameninţat-o cu moartea, notează contactmusic.com.
Potrivit plângerii sale, Nikki Lund spune că Richie Sambora a ameninţat-o cu moartea în mai multe conversaţii telefonice, în care i-a spus că o va face „să dispară“ de pe faţa pământului.
Plângerea a fost depusă la comisariatul din California, în cursul zilei de miercuri.  Poliţia din Los Angeles a confirmat că a primit o astfel de plângere oficială şi a precizat că a fost demarată o anchetă.
Un prieten din anturajul lui Nikki Lund a declarat că Richie Sambora ar agresat-o fizic şi ar ameninţat-o apoi că o va ucide. „A fost agresiv din punct de vedere fizic cu ea, a lovit-o în zona pieptului, în timpul unei întâlniri din ianuarie. Ea a rămas cu vânătăi şi complet zguduită“, a declarat acea sursă, citată de revista „People“.  „După aceea, el i-a scris mesaje pe Twitter în care spunea că ea este o persoană lipsită de importanţă şi o depedentă de droguri. Apoi a sunat-o pe mobil şi i-a spus: «Te voi face să dispari de pe faţa pământului. Am milioane de dolari şi eu pot face să dispară oameni – tu nu însemni nimic»“, a adăugat aceeaşi sursă.
Richie Sambora a negat aceste acuzaţii. Agentul său de presă a dat publicităţii o declaraţie oficială în care a spus că acuzaţiile formulate de Nikki Lund sunt „o adunătură de minciuni sfruntate.“ El susține că Lund a depus acea plângere doar după ce Richie Sambora a refuzat să continue să finanţeze o afacere comună care nu mai era profitabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here