Richie Sambora, cercetat de poliţie după ce a ameninţat-o cu moartea pe Nikki Lund

0
13

richie samboraRichie Sambora, fostul chitarist al trupei Bon Jovi, este cercetat de poliţia americană după ce fosta lui iubită, Nikki Lund, a depus o plângere oficială în care afirmă că rockerul a agresat-o fizic şi a ameninţat-o cu moartea, notează contactmusic.com.
Potrivit plângerii sale, Nikki Lund spune că Richie Sambora a ameninţat-o cu moartea în mai multe conversaţii telefonice, în care i-a spus că o va face „să dispară“ de pe faţa pământului.
Plângerea a fost depusă la comisariatul din California, în cursul zilei de miercuri.  Poliţia din Los Angeles a confirmat că a primit o astfel de plângere oficială şi a precizat că a fost demarată o anchetă.
Un prieten din anturajul lui Nikki Lund a declarat că Richie Sambora ar agresat-o fizic şi ar ameninţat-o apoi că o va ucide. „A fost agresiv din punct de vedere fizic cu ea, a lovit-o în zona pieptului, în timpul unei întâlniri din ianuarie. Ea a rămas cu vânătăi şi complet zguduită“, a declarat acea sursă, citată de revista „People“.  „După aceea, el i-a scris mesaje pe Twitter în care spunea că ea este o persoană lipsită de importanţă şi o depedentă de droguri. Apoi a sunat-o pe mobil şi i-a spus: «Te voi face să dispari de pe faţa pământului. Am milioane de dolari şi eu pot face să dispară oameni – tu nu însemni nimic»“, a adăugat aceeaşi sursă.
Richie Sambora a negat aceste acuzaţii. Agentul său de presă a dat publicităţii o declaraţie oficială în care a spus că acuzaţiile formulate de Nikki Lund sunt „o adunătură de minciuni sfruntate.“ El susține că Lund a depus acea plângere doar după ce Richie Sambora a refuzat să continue să finanţeze o afacere comună care nu mai era profitabilă.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here