După 15 sezoane, Iuliana Tudor renunţă la emisiunea "O dată-n viaţă"

0
236

Iuliana Tudor
Articol din Gândul
Iuliana Tudor va pune punct emisiunii „O dată-n viaţă„, pe care o prezintă de opt ani. Vedeta a anunţat recent că va reveni însă pe micul ecran, tot la TVR, cel mai probabil cu un nou proiect.
După opt ani în care a prezentat emsiunea „O dată-n viaţă”, Iuliana Tudor pune punct proiectului. Vedeta TVR a anunţat recent că cel de-al 15-lea sezon al show-ului va fi şi ultimul.
Iuliana Tudor a precizat însă că nu încheie colaborarea cu televiziunea publică, iar că în toamnă va reveni pe micile ecrane, relatează presa tabloidă.

„În acest moment, sunt în discuţii cu managementul TVR pentru noi proiecte, pentru toamna acestui an”, a explicat ea. „Cel mai probabil, va fi o emisiune nouă, dar tot legată de folclor. Există însă şi posibilitatea să regândim formatul «O dată-n viaţă». Vom vedea care este cea mai bună variantă”, a adăugat aceasta.
Pe de altă parte, prezentatoarea a mărturisit a primit şi propuneri de colaborare din partea altor televiziuni, dar că le-a refuzat..
„Am primit oferte din partea principalelor staţii TV de la noi. Au contat mult proiectele, iar până acum nu m-am simţit omul potrivit pentru ideile propuse. Eu trebuie să cred în idee şi să simt că o pot pune în valoare conform aşteptărilor”, a recunoscut Iuliana.
Cât priveşte viaţa personală, Iuliana Tudor a povestit că îşi doreşte să devină mamă pentru a doua oară.
„Sunt în regulă cu sănătatea şi am OK-ul medicului meu pentru a rămâne din nou gravidă”, a spus vedeta. „Mai mult decât atât, Tudor îşi doreşte o surioară. Sigur la a doua sarcină îmi va fi mult mai uşor, orice femeie poate spune asta, pentru că ştii ce te aşteaptă. Şi, de regulă, al doilea copil creşte mult mai uşor decât primul, având un model în fratele mai mare”, a adăugat prezentatoarea în cele din urmă.
Iuliana Tudor este căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Văcăroiu de mai mai mulţi ani, iar împreună au un băieţel.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here