Dupa o lupta apriga cu cancerul, ANASTACIA se intoarce la emotiile turneului cu ”Resurrection Tour”

0
24

Anastacia nou 29 iuniePe 29 iunie, artista va concerta la Sala Palatului din capitala.
Nicicand un titlu de album nu a fost mai bine justificat de povestea de viata a unui artist fenomenal ca ANASTACIA! Femeia alba cu voce neagra, cu un timbru unic, a initiat intr-o mare masura imbinarea stilurilor soul, pop si rock adoptate de o intreaga generatie de artisti precum Adele.
 
Resurrection Tour 2015 marcheaza nu numai revenirea sa in top, ci ilustreaza cu tarie, victoria impotriva celui de-al doilea cancer de san care a fortat, la inceputul anului 2013, anularea turneului sau european.
 
Consecventa cu ea insasi, Anastacia a aratat ca nimic nu o poate impiedica sa faca ceea ce ii place cel mai mult: sa compuna si sa cante. Dupa recuperarea sa completa, artista s-a intors la vechii sai complici din studio, Sam Watters si Louis Biancaniello, cu care a compus, printre alte hit-uri, celebrul „I’m Outta Love”. La paisprezece ani dupa primul sau album de succes la nivel mondial, se intoarce cu single-ul „Stupid Little Things”, un minunat imn pop atemporal al renasterii. „Textul insista pe ideea de a nu face un munte de lucruri marunte care nu merita efortul“, spune Anastacia. Inregistrat in Los Angeles, cel de-al saselea album a fost semnat in 2012, cu BMG Rights Management cu o propunere de contract ce garanteaza independenta prin schimbul de costuri si beneficii. Cele zece cantece originale, completate de altele patru noi in editia Deluxe a discului, suna ca o revelatie in care Anastacia si-a inlocuit propriul stil prin revenirea la emotii.
 
Fiecare melodie imbina orchestrarea clasica cu sunete moderne. Anastacia este acolo si isi spune povestea, infruntand durerea cu energia pozitiva. „Compozitia te ajuta sa depasesti momentele dificile“, marturiseste artista. Sfidand dovezile, Anastacia si-a pus faima in serviciul luptei impotriva cancerului de san, s-a supus unei duble mastectomii si a reconstructiei mamare, la fel ca Angelina Jolie sau Sharon Osbourne, iar acum, entuziasta ca o supravietuitoare adevarata isi uimeste audienta la fiecare apartie pe scena, mai energica si mai feminina decat oricand si, bineinteles, cu aceeasi voce magnifica!
 
In aceasta vara, mai exact in data de 29 iunie, publicul din Romania o va putea admira evoluand pe scena Salii Palatului in cadrul unui concert exploziv, din care nu vor lipsi melodiile de succes. Pana la data de 10 martie, cei interesati  pot profita de perioada de presale, ce asigura bilete la pret redus. Acestea pot fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Palatului, prin reteaua Eventim la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas si online prin eventim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here