Dusty Ride la Psihologul muzical (ediția 804 – 24.02.2018)

0
250
Dusty Ride la Radio Romania 2018Ediția începe cu un cântec de Dragobete, propus emisiunii de Ioan Iacob (grupul Atlantis) încă din 2012.  Urmează un debut total și spectaculos al grupului Dusty Ride (creat în urmă cu doi ani) prezent în studio în variantă de trio: Alina-Carmen Ciolca(solistă născută pe 25.08.1989) , Daniel Croitoru (percuție, a mai fost pe la noi, 5.11.1964) și Adrian Chepa (chitară în emisiune, dar basist de regulă, născut  în 27.07.1962, și el a mai fost în studio). A lipsit, motivat, chitaristul Mac Marian Aciobăniței. Alina a fost în mare formă, a vorbit, a cântat, a povestit. Veți afla multe despre cei trei, despre evoluția lor în timp, despre disponibilitatea lor pentru a cânta blues, despre preferințele lor muzicale (Sfinx, Queen, Tracy Chapman, Led Zeppelin, Glenn Hughes, John Mayall ș.a.) Vocea deosebită, interpretarea plină de trăire, emoție, au captat atenția tuturor, iar felicitările n-au întârziat. Avem câteva secvențe elocvente de live-streaming, pe care le găsiți pe pagina emisiunii.
Am avut un scurt interviu telefonic cu Victor Solomon și Aurel Dincă despre proiectul lor recent, care nu se limitează la o singură creație comună.
Agenda pop-rock include cântece cu Richard Oschanitzky Trio, Gigi D’Alessio, Roberta Flack, Michel Legrand, Black Rebel Motorcycle Club, Gene Vincent ș.a.
S-au adunat cântece propuse de ascultători în ultima vreme cu Deep Purple, Lou Reed, Morrissey, Chicago, Gilbert Becaud.
Topul Sentimental cu Slade a surprins plăcut. Favoritele sunt 1. My Oh My, 2. Far Far Away, 3. Cum On Feel The Noize.

 
 
 
Audio: 
 
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități
Selecția mesajelor (au fost peste 2.000):
Dusty Ride la Radio Romania live 2018Enceanu din Braşov aşteaptă de o săptămână emisiunea preferată! Seară bună echipei!
Teddi, Londra Salut prezenţa în studio a trupei dusty Ride. Îmi place numele!
Ana, Texas Îmi place cum a sunat prima piesă! Sunt interesanţi invitaţii din această noapte!
KissArmy Bun venit invitaţilor! Aş vrea să îi întreb ce părere au despre faptul că Gibson şi-a anunţat falimentul iminent dar şi despre faptul că există un sondaj făcut de casele de discuri din care reiese faptul că tinerii nu mai sunt interesaţi de instrumente muzicale, preferând softuri?
Laura O trupă foarte interesantă! Felicitări!
Augustin Călin Offenbach: se vede bine pe Facebook, se aude bine pe RRA.
George F Bartan · In Cleveland se vede si se aude bine.
Florinel Văcăreanu Buna dimineata !va ascult cu drag la Montpellier Franta .Se aude clar.
Cristi și Filip Multe salutari din Lunca Mureș .
Cătălin Acum s-a auzit foarte bine! Şi se vede bine de tot! Mult mai clar şi cristalin decât la emisiunile din timpul zilei! Îmi place foarte mult Dusty Ride!
Marius, metalfan Am mai întrebat şi pe alţi invitaţi, dar având în vedere că voi aveţi experienţă în acest domeniu, profit şi vă întreb: de ce oare nu există trupe tribute pentru formaţiile româneşti sau artiştii români (Roşu şi Negru, Sfinx, Phoenix, Vali Sterian, Dorin Liviu Zaharia, etc)? Există vreo explicaţie?
Marius, metalfan Păi, şi nu ne cânţi şi nouă puţin din Ronnie James Dio? Care e piesa ta preferată?
Niko, Milano Înţeleg că dlui Chepa îi place muzica progresivă. A avut ocazia să asculte noul album al lui Peter Hammill? Eu tocmai mi-am luat bilet la concertul lui de la Londra (cântă foarte rar acolo, din păcate). Abia aştept să vină vara!
Florin Nitu Dragilor Dusty, va salut și va urmăresc cu drag și pasiune! Ați reușit sa ma faceți fanul vostru dedicat… și eu care credeam ca nu mai am ce descoperi… sunt alături de voi… necondiționat! Bafta! Respect Andrei Partos pt emisiune! Blues on!!!
Dusty Ride 2018Mihnea Fata asta are o voce foarte expresivă!!
Luana Eu deocamdată mi-am luat bilet la Rock The City pentru că vreau să văd Arcade Fire. Din păcate, am fost obligată să cumpăr abonament, desi nu ştiu cine este Nick Cave… E foarte urât să fiu obligată să cumpăr pentru ambele concerte, desi eu voiam doar pentru unul….
Irina, Timişoara Am jurat că nu mă mai duc la concertele organizate de D&D după cel cu Robbie Williams unde aproape că am murit de sete, strivită între peste 60.000 de oameni. Nu ştiam că vine Nick Cave, am bilet deja de o lună pentru Budapesta. Dacă aş putea, i-aş scrie să îi spun că organizatorul roman este praf! Romexpo mi se pare un loc îngrozitor pentru un concert Nick Cave!
Adyan, Sydney Nick Cave merită văzut! E un om de show! Îi sugerez ascultătoarei să se uite pe Youtube. O să-i placă!
Lylytrance Cum adică a scris cărţi? Păi, e muzician sau scriitor? Nu înţeleg.
Romeo, Bistriţa Felicitări! Sunteţi excepţionali!
Marian O încântare piesa Zeppelin! Mare păcat că Plant nu mai poate cânta aşa! Ne rămân înregistrările.
Cornel, Slatina Mi-au plăcut foarte mult invitaţii şi sper să îi văd în concert şi în oraşul meu.
Cristina, metalfan Da, e o idee bună! Un vlog ar fi foarte interesant. Şi chiar puteţi aborda o mulţime de subiecte!
Livia N-am mai auzit de foarte multă vreme nicio piesă cu trupa Simply Red. Nu ştiu de ce i-a uitat toată lumea….
Traian Am văzut Deep Purple anul trecut la Bucureşti. M-a dezamăgit Gillan. Unii nu ştiu când să se oprească…..
Nicolae Am văzut pe pagina dvs un filmuleţ cu nişte copilaşi care se minunau de un “record player”. E mare păcat că generaţia tânără nu mai ştie să se raporteze normal la muzică….
Rodezia Foarte bună piesa aceasta cu Lou Reed!
Magda Nu ştiu cine a cântat piesa de după ştiri, dar mesajul (pentru că am înţeles şi textul) este foarte actual!
Simona, metalfan Pentru ascultătoarele din această noapte care au auzit artişti falsând… Există Audispray. E de mare ajutor. Eu sunt medic, e un sfat.
Maria Mulţumesc pentru Slade!
Didina Ciulu Mi-aţi răscolit amintirile cu acest top! Vă mulţumesc!
Constanţa, Piatra Neamţ Mi-a plăcut mult această emisiune şi nici nu ştiu când a trecut timpul. Să faceţi vlog pentru că avem nevoie! Am să vă urmăresc postările cu mare drag!
 
Facebook:

 
Live-streaming:
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here