DICĂ E PE DUCĂ?

0
23

Fotbal-in-zapada iarna minge*Avem stadion cu acoperiș, dar care nu se trage, dacă tot ninge.  Chiar și DoamnaPrimar General s-a supărat pentru această aberație de a nu folosi  acoperișul în perioadat decembrie-martie.Terenul nu e încălzit. Dică a ajuns la performanța de a se mira, de a se învinovăți după fiecare joc. Atitudinea jucătorilor este departe de cea a unor profesioniști. Adversarii de la Sepsi erau atât de hotărâți încât s-au lovit cap în cap și a fost nevoie de Ambulanță pentru unul dintre ei. Dică e dezarmat. A scăpat de Enache (fericit în Rusia), dar nu mai are fundaș dreapta, dacă se accidentează Benzar. Tănase nu progresează, Coman nu e eficient, Dennis Man dă goluri, fără să le genereze. Echipa e pierdută în teren fără Budescu.  Chiar am citit pe 28.02 în GSP cât de dependentă e Steaua de Budescu. Meciul de duminică a arătat că nicio variantă de apărare nu e fericită. E drept, a încercat prea multe. Din păcate, nici cu Pintilii sau Filip la mijloc, nu se vede mare lucru. Gnohere nu primește mingi, iar altfel nu poate face nimic. *  În altă ordine de idei, Astra și CFR nu vor arbitrii străini, fiind cele mai avantajate de ai noștri. Semnalează acest lucru GSP. FCSB a cerut, 5 cluburi s-au opus. Golgeterul de la CFR Cluj are 6 penalty-uri.*  FCSB e obligată să joace în Cupă la Sibiu, pe un teren periculos. Doar codul potrocaliu permite amânarea, declară federalii, așa că se prevede un joc la dispoziția gazdelor. * Dacă iese din Cupă, Dică rămâne cu un singur obiectiv: Campionatul! În context, așa cum văd eu lucrurile (le argumentez data viitoare) îi va fi IMPOSIBIL! * El se referă des la atitudinea jucătorilor. Rolul antrenorul care o fi?
 Scurte observații
*De ce se joacă în astfel de condiții meteo, nu înțelege nimeni. Naționala nu are meciuri, nu ne grăbește nimeni. Liga, Federația nu țin cont de sensul spectacolului ? De vizibilitate, de șansele unor spectatori de merge la stadion? Nu se găsesc mingi care să se vadă pe terenul alb?
* Faza cu cele două Ambulanțe care au apărut târziu, care păreau deranjate din hibernare, apoi reporterul Digi fiind gonit de jandarmi de lângă Ambulanțele care îl plimbau între ele pe jucătorul Kuku este gravă și arată că nici pe Național Arena nu ești în siguranță. N-am văzut un comunicat al factorilor de răspundere.
* Lui Filoti șușotilă de la Digi,  îi place când stăm 15 minute până începe un joc .Referire la ce s-a întâmplat la Dinamo-FCSB, când galeria avea de executat așa zisa ”coregrafie” ( care numai așa nu se poate numi). Ora oficială de începere trebuie respectată, culmea, tocmai de televiziuni. S-au furat fanioanele de la colțul terenului pentru a amâna începerea partidei.N-am auzit despre nicio sancțiune din partea L.P.F sau F.R.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here