E MARȚI! 10.01.

0
39

Tocmai am urat o zi liniștită fără ceasuri rele tuturor pe FB. Și iată cum a fost la mine, la noi.
1. Mergem la Radio pentru interviu cu Ian Anderson, reprogramat, pentru că data precedentă n-au mers telefoanele. La intrare nu ne mai cunoaște nimeni. Adică ofițerul de la poartă cere legitimații deși știe că nu s-au emis cele noi pentru colaboratori. Riscam să ratăm ora 11,45 când urma să-l sunăm pe scoțian, așa că am apelat la secretariatul RRA și am primit bonuri. Mulțumim Dana Dascălu!
2. La 11,40 am ajuns la cabina programată, dar doamna era în pauza de masă.Ușa închisă. Cu ajutor de la Dispecerat a revenit și ne-a primit, așa că interviul s-a produs în condiții aproape optime. 24 de minute cu un om extrem de amabil și prietenos, cu simț al umorului și răbdare imensă. Cred că-l mai puteam ține vreo 20 de minute, dar riscam să se întrerupă înregistrarea. Doamna a fost amabilă, iar noi i-am redat drepturile la masă. Urma să transcriem înregistrarea pe un CD de dus acasă. Cabina dedicată acestei oprețiuni era închisă, așa că Iulia a găsit-o pe doamna specializată la altă cabină, dar acolo nu se putea efectua copierea, motiv pentru care  s-au mutat la o cabină vecină. Nu s-a putut face un CD audio așa că ne-am mulțumit cu un MP3. Vedeți ce ușor e totul?
3. Am vrut să scot de la bancomat banii mei legali ca să plătesc toate cele de la bloc. Îi aveam, dar nu mergea aparatul, iar în interiorul băncii mi-au spus cu seninătate că a înghețat. Nu se putea scrie un anunț în acest sens, așa că după mine s-au mai chinut multe alte persoane. Nu știu la câte grade își revine, așa că voi coborî din oră-n oră ca să extrag banii necesari.
4. Una măruntă de final. Eu mănânc pâine cu secara KB. Ei bine, nici asta n-au adus la colț, deși patroana e foarte drăguță și se ocupă mereu de comandă. Din cauza frigului n-a ajuns mașina.
5. De trei zile caut banane normale, galbene sau verzi dar bune. În trei Mega și altele din apropiere n-am găsit. Cele aflate pe raft sunt gata terminate, îmbătrânite, săracele!
6. N-am putut posta aceste gânduri pentru că de la 15,00 pînă recent n-am avut net. La 16,51 m-au anunțat cei de la RCS-RDS că s-a remediat!!!
E o supersiție, asta cu ziua de marți, dar eu încep să cred în ea!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here