Ediţia 583 (30.11): Andrei Voiculescu. AUDIO!

0
437

Andrei Voiculescu şi Andrei Partoş în studioul R.R.A.

În noaptea de Sf. Andrei, am avut în studio un om de radio cu renume, vechime şi experienţe inedite: Andrei Voiculescu. A venit însoţit de fiica sa Andrea, studentă la Arhitectură, pe care am invitat-o alături de noi, aşa că a debutat şi ea la microfonul unui post de radio. Cu succes! Au fost nenumărate urări de onomastică, pentru care mulţumesc şi de aici în numele sărbătoriţilor!
 
În ultima oră, am avut TOP7 MIHAELA RUNCEANU, dar şi un interviu exclusiv cu Matthias Jabs (chitarist, Scorpions). Ediţia poate fi (re)ascultată aici: 
http://www.romania-actualitati.ro/invitat_andrei_voiculescu-55692
 
Mai jos puteţi citi o selecţie a mesajelor (au fost peste 300!)
 
Dede: Dar de fapt, ce era Europa Liberă? Era un post românesc care transmitea din afara ţării? Adică cei care fugeau din ţară se duceau la Europa Liberă şi făceau emisiuni de muzică? Că nu înţeleg…
Iuliana: Sunteţi un punct de reper şi normalitate, ceea ce căutăm când avem nevoie de confirmare sau informare fără să mai trebuiască să intrăm pe Google sau altceva. La mulţi ani! Îmi daţi şi mie un işler? Vin eu la poartă şi-l iau!
Lavinia Ban: Cât de importantă a fost pt devenirea dvs apropierea de scriitorul Vasile Voiculescu?
Robby: Felicitări Andrea! Ai început cu o super piesă!! 🙂
Fam Virgil Bucurescu din Ploiesti: Sa aveti o seara frumoasa si maine o aniversare placuta si odihnitoare, zambetul sa va mangaie inima si clipe fericite sa va lumineze sufletul deosebit! La multi ani Andrei!
Dede: Cine era mai cerut la Europa Liberă: Leonard Cohen sau Bob Dylan?
Alin Teodorovici, 45 ani, Buc: Apropo de Peter Gabriel… trebuie să vă povestesc ceva. Am văzut afişul în  ziua în care a fost anunţat concertul. Eram în culmea fericirii!! Am intrat pe un site, mi-am comandat bilet, în primele rânduri! După vreo 3 – 4 zile am primit acasă biletul! Îl priveam admirativ! Parcă îl prinsesem pe Dzeu de un picior. Ţipam în casă: „Doamne, mulţumesc nu credeam că voi avea vreodată şansa să-l văd live”! Şi am fost fericit o jumătate de oră. Până când a venit soţia de la muncă. M-a întrebat de ce sunt aşa de fericit. I-am arătat biletul. La care ea mă întreabă sec: „De când îţi place ţie Peter Gabriel??” A căzut cerul pe mine. Tot timpul l-am avut în minte pe Peter Green! :)))
Nicu Austria: Un sincer si priete nesc La Multi Ani ! Trimis de pe muntii din Tirol-Austr., Andreilor din studio si din lume!
Carmen Croitoru: Va multumesc pentru ca ma insotiti muzical. Bucataresc pentru Andreea mea care ajunge in tara pe intai decembrie. Ma pregatesc romaneste pentru sarbatori de suflet. Cu voi, viata este mai frumoasa- sanatate si emisiuni de suflet va doresc! La Multi Ani tuturor celor care au fost inzestrati cu acest nume sfant!
Marius, metalfan: Matthias Jabs este un super-chitarist! Wow! Numai surprize frumoase!
Robby: Ce voce are Mihaela Runceanu… Nu cred că se pot încumeta mulţi să îi cânte piesele… E ca Ronnie James Dio, de neînlocuit… nu-i aşa?
DarkAngel: Frumos cadou ne-aţi făcut de ziua dvs! Foarte tare! Deci, nu e doar frumos şi talentat, este şi inteligent! Mulţumim!! Matthias rules!!
Didina Ciulu: Vă admir foarte mult pentru modul în care vă zbateţi să ne aduceţi în case mari artişti ai lumii! Mi-a plăcut şi mie de acest chitarist! Vă felicit! La mulţi ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here