Elena Cârstea la Psihologul muzical (ediția 732 – 8.10.2016)

0
292

Debut total  și ”promițător”pentru Elena Cârstea în emisiune. A intervenit prin telefon în 2002, dar fizic n-a fost. Acum, pentru că s-a aflat într-o vizită la familie în țară, a acceptat să petrecem 4 ore împreună cu ascultătorii și vă asigur că a meritat. Aproape 600 de mesaje stau mărturie impactului deosebit, popularității aparte a solistei, compozitoarei și textierei Elena Cârstea.

Zilele trecute a fost prezentă la înmormântarea prietenului și colegului din adolescență, Ioan Gyuri Pascu. În țară a urmărit ce se difuzează, ce se ascultă, dar știe și ce se poartă în S.U.A. acolo unde locuiește, muncește, își crește domnișoarele. Veți auzi mai multe piese interpretate de Elena, unele compuse de ea, altele din compozitori consacrați. Ne-a povestit despre debut, despre muzica ascultată, din care ne-a propus piese cu Alicia Keys, Holograf, Ed Sheeran, Maroon 5 ș.a. Elena a rămas directă, nu menajează pe nimeni și nu uită. 4 ore intense și spumoase pe care merită să le urmăriți cu atenție.

A mai rămas timp pentru Agenda pop-rock care include piese cu Tony Wilson, The Ramones ,Queen, Meat Loaf, David Coverdale, Sonata Arctica dar și pentru Top 5 Sentimental cu piese compuse de Dan Andrei Aldea. Primele locuri au fost ocupate de 1. Om bun, 2. Cântecul bufonului, 3. Din nou acasă.

Audio:

Selecția mesajelor:
Elena Carstea la Psihologul muzical 2016Adrian, Bucureşti Dle Partoş, m-aţi salvat dintr-o dilemă. M-a sunat acum o săptămână un amic care m-a întrebat: dacă am fost la concertul lui Bob Geldof. Şi eu am rămas blocat: l-am întrebat: „care concert?” El a zis: „Păi, a cântat acum 3 săptămâni în România”. Eu: „În România unde?? Cum intri în ţară, prima pe dreapta?” Apoi, am citit la dvs pe FB că într-adevăr, a fost în Timişoara… Chiar aşa să nu zică nicio televiziune nimic??? Uluitor!!
Constantin Ionel Mă bucur să o aud pe Elena Cârstea! Un gând bun!
Marius, metalfan Bun venit Elena Cârstea! Dvs aţi fost eroul meu! Sincer! M-a uns pe suflet când aţi băgat-o la apă pe Andreea Bălan! Apoi a venit Cătălin Crişan şi a stricat „tabloul” când a scos-o din apă!! De ce???? De ceee??? Ce a fost în capul lui???
Marta, Germania Bun venit draga mea Elena Cârstea!
Jeni Doamne ce bucurie mi-aţi făcut!! Bune ai revenit Elena Cârstea!
Bogdan Seghete Buna noaptea la voi,  Elena hai prin Toronto cind ai timp.
Alex din Cehia va saluta super tare emisiunea un mesaj pentru unchiul meu ghita care e in Ungaria sofer de tir sunt sigur ca va asculta:deschis telefonul multumesc.
Raluca Dar de fapt, ce s-a întâmplat cu industria muzicală în anii 90? De ce a existat acea ruptură între generaţii?
Oana V-aţi gândit să remasterizaţi albumele dvs?
Crina Aţi regretat vreodată vreo declaraţie făcută?
Ana Cine a cântat cu dvs piesa Ochii tăi? cum aţi ales soliştii?
Butnariuc Ion ·  Va salut din Focsani!!!! Ploua foarte tare aici….
Mihail Constantin Doamna Elena.Bine ați venit. Chiar vă rog să dați tot afară. Dezlănțuiți-vă și dați de pereți cu tot showbizul. Nu mai trăim în epoca „individ”, ci ” IMAGINE”,SELFIE TV. Nu mai există dorința de a trăi cu sufletul,nici cântul,nici orice altceva,ci doar like,share…Nu mai contează dacă cineva are voce,ci cât de comercial,mainstream poate deveni. Asta nu e arta,ci doar un business.
Irina Dar de ce aţi permis remixarea piesei Ochii tăi? De ce??
Boogie Fiind şi compozitoare, cum a fost colaborarea cu alţi compozitori? Cu cine aţi lucrat cel mai uşor, dar cel mai greu?
Alina Am o întrebare… Bun voi aţi fost generaţia de mijloc sacrificată în 1999… Sunt de acord. Dar aş vrea să vă întreb de ce nu v-a ajutat generaţia anterioară, adică Angela, Mirabela, Margareta, compozitorii din garda veche, de ce nu au luat poziţie? Generaţia Elenei era respinsă, dar numele deja consacrate aveau un cuvânt de spus. De ce nu s-au implicat?
Emanoil Medesan Buna dimineata!Ma bucur mult ca o aud din nou pe Elena,a lipsit mult din peisajul muzical,ii doresc mult noroc,sanatate si multe cintece frumoase!
Patricia, Sao Paolo Mi-a plăcut mult piesa Nu sunt perfectă! Felicitări!
Mihaela L Cancemi Buna Noapte OAMENI frumosi! Ce onoare sa o avem in suflete si in studioul PMuzical pe Dna Cârstea!  Sunteti minunata! Va iubesc muzica , personalitatea si Toate Adevărurile comentate. Mi ar place sa va revad in New York intr o buna zi.  Ce Mama Minunata! Oare mai este Al Pacino unul dintre actorii preferați ? Va imbratisez cu mare drag!
Iulian Dintre colegele de generaţie cu care aţi avut relaţii de prietenie? Sau e greu să fii prieten cu cineva când faci parte din showbusiness?
Yanni, Grecia Ce părere aveţi despre situaţia TVR-ului şi Eurovisionul?
Emilia Elena Cârstea şi Marina Voica au fost mereu preferatele mele. Mi-aş fi dorit să colaboreze, pentru mine ar fi fost o mare bucurie!
Magdalena Excepţională invitată!
Cristina Jos pălăria în faţa invitatei dvs!
Eugen Tusa Mă bucur că am ocazia să-i spun D-nei Elena că mi-a plăcut întotdeauna, si cum cântă, si cum arată, si că e sinceră. Numai bine.
Lucian Oros Elena, esti the best imi place cum le spui lucrurilor pe nume LUCI sofer de tir.
Găbiţă Elena Cârstea mi-a plăcut întotdeauna! Mare bucurie mi-aţi făcut invitând-o!
Vasi Iată că deşi nu stă în România, Elena reuşeşte să fie bine „ancorată” în realităţile mioritice… Dă dovadă că este preocupată de problemele de aici şi vrea să facă ceva!
Marian Excepţional top! Felicitări! Şi Elena Cârstea mi-a plăcut!
Carolina Sonata Arctica!! Mulţumesc! Nici nu cred că am mai auzit până acum această trupă!
Teddi, Londra Mulţumesc pentru Meat Loaf! Ce schimbare la voce!

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here