ENISALA CASTELFEST 2017: Doua zile de distractie estivala pe taramul cetatii dobrogene (22 și 23 iulie)

0
41

ENISALA-Castel-Fest 23 iuliePe 22 si 23 iulie, Cetatea Enisala isi redeschide portile pentru o serie de concertesustinute de artisti nationali si internationali, ateliere creative, jocuri si concursuri si un parc de distractii fantastic.
 
Sub patronajul Consiliului Judetean Tulcea, Centrul Cultural „Jean Bart” Tulcea si Asociatia Culturala Spectaculis organizeazafestivalul „ENISALA CASTELFEST 2017”,in perioada 22-23 iulie a.c., la Cetatea Enisala – singura cetate medievala din Dobrogea (situata pe raza comunei Sarichioi din judetul Tulcea).
 
Festivalul va fi unul multicultural, fiind stiut faptul ca Tulcea este judetul cu cel mai bogat areal multicultural din Romania, datorat celor 14 etnii ce locuiesc aici in armonie. Tocmai din acest motiv, ansambluri muzicale multietnice din aceastazona vor fi invitatesa prezinte mici momente culturale specifice.
 
Festivalul va fi un punct de atractie pentru parinti, dar si pentru copii. In cadrul evenimentului va fi creat un oras medieval menit sa ii „transporte” pe vizitatori, in vremurile de altadata. Copiii vor fi cei mai fericiti, acestia avandprilejul sa invete despre viata din perioada de glorie a cetatii Enisala, vor invata sa picteze pe scuturi sau vor lua parte la activitatile desfasurate in cadrul atelierelortematice de olarit, pielarie, teatru si lupte medievale. Participantii la ateliere vor fi imbracati in haine de epoca si vor putea sa isi insuseasca o frumoasa lectie despre viata de acum 500 de ani. Totodata, copiii vor avea la dispozitie un frumos parc de distractii, care va functiona in cele doua zile ale „ENISALA CASTELFEST 2017”.
 
Atmosfera va fi antrenata de MC Ninocujocuri si concursuri, adecvate spectatorilor de toate varstele. De asemenea, MC Ninoii va introducein stilul sau caracteristic, peartistii romani si straini care vor incanta publicul cu programe muzicale variate, de la folk-rock la concerte tribut in memoria legendelor muzicii. Astfel, in prima zi a „ENISALA CASTELFEST 2017”, 22 iulie a.c., vor concerta trupe tribut internationale: Zen GardenvainterpretamelodiilegrupuluiU2, New Jerseyii vaaducein fata dumneavoastrapecei de la Bon Jovi, iarQueen Legend, vavor face savaamintiti de legendarulgrupQueen.
In cea de-a doua zi a festivalului, 23 iulie a.c., vor performa artisti indragiti din Romania: Radu Captari, Accuarella Band, Zuralia Orchestra si Directia 5. In fiecare zi, in deschiderea trupelor consacrate pe scena festivalului vor concerta trupe locale din Dobrogea, reprezentante ale etniilor conlocuitoare din judetul Tulcea.
 
Portile „ENISALA CASTELFEST 2017” vor fi deschise incepand cu ora 10:00, iar intrarea publicului este gratuita.
 
Va asteptam in atmosfera de basm ce te indeamna sa visezi la printi si printese!
Va asteptam in tinutul de poveste „ENISALA CASTELFEST 2017”!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here