Vasile Șeicaru la Psihologul muzical (ediția 772 – 15.07.2017)

0
299

A fost Ziua Înghețatei (în SUA), a fost și Ziua Internațională a jeleurilor, dar până la urmă a fost Ziua Invitatului!
A trecut ceva vreme de când nu ne-a mai vizitat Vasile Șeicaru (14 martie 2014). Motiv mare de bucurie pentru numeroșii săi fani care au scris, care au solicitat piese, care l-au felicitat pentru ziua lui recent consumată. A fost o ocazie bună pentru a lansa o piesă nouă, aflată în fază de proiect, „Mă simt nemuritor” (pe versuri proprii). Vasile a cântat (cu negativ) de două ori această piesă, care a devenit astfel power-play-ul nopții. Reacțiile celor de acasă au fost entuziaste. Când ai peste 1000 de mesaje și like-uri la un live-streaming, atunci înțelegi că relația artistului cu publicul este una foarte bună. S-au cerut piese mai vechi din repertoriul său și spre bucuria ascultătorilor, s-au difuzat toate. Prietenii emisiunii au vrut să afle cum i-a cunoscut pe diverși colegi. Au primit răspunsuri. Veți auzi și câteva recomandări din partea lui Vale Șeicaru cu The Troggs, Vasco Rossi, Lobo, The Kinks, The Beatles ș.a. Am discutat despre soluții de promovare, despre Electrecord, drepturi de autor, despre Cenaclul Flacăra,  despre viitoare apariții pe scenă și despre următoare creații. A fost un fel de Revelion în plină vară, spuneau unii, motiv pentru care am și difuzat, tot la cerere, „Ninsorile din gări”!
Hituri de vară de odinioară au fost cu Bay City Rollers, Suzi Quatro, BZN. Rubrica va exista până la final de septembrie.
Topul sentimental a aparținut grupului britanic Status Quo, piesele cele mai votate fiind 1. In The Army Now, 2. What You’ re Proposing, 3. Rockin’ All Over The World.
Pe parcurs veți mai auzi piese cu Mădălina Manole, Mr. Big, Ooops, Silver Pozzoli, Reunion ș.a.m.d.

Audio:

Selecția mesajelor (au fost peste 1000!)
Vasile Seicaru la Psihologul muzical 2017Sabina Salutare! Sunt cu voi!
Amalia Vă ascult din Hunedoara. Îmi plac emisiunile dvs!
Corina Bine ai venit Vasile! Ce bucurie mi-aţi făcut!
Patricia, Sao Paolo Bun venit invitatului! LMA! Este unul dintre preferaţii mei. Ascultă şi mama cu mine acum!
Simona Stoica · O galateanca te saluta Vale, din Tarragona, Spania, de pe tarmul Mediteranei…
Maria Carmen · Salutari din Chicago! Sunteti minunati.
Daria Schonblume · La multi ani sanatosi si luminosi!
Nelu Mihăiţă, Bârlad Vă rog să mai puneţi o dată piesa cu îngheţata.
Puiu Ivaniţchi Toţi artiştii folk ar trebui să asculte emisiunea în noaptea aceasta, desigur nu numai ei. Oare câţi or fi? LMA, Vasile!
Carmen Boldişor, Buc LMA Vale!
Teodoriu Paul · Mulțumesc mult pentru invitatul serii ! Datorita d-lui Șeicaru am învățat să cânt la chitară ! Paul din Iasi.
Boogie Dar… având în vedere că Electrecordul vinde piesele prin intermediul platformei online, înseamnă că artistul primeşte drepturi de autor, sau cel puţin aşa ar fi normal!
Cristina, metalfan Felicitări pentru piesa în primă audiţie!
Maria, Spania Excepţională piesa nouă a dlui Şeicaru!
Cristi, Olanda De senzaţie piesa cea nouă! Felicitări!
Stefan Tacsa · La multi ani d-lui Vasile Șeicaru ! Un alt RAC care azi, 15 iulie, împlinește onorabila vârstă de 65 de ani! Gânduri bune din parte lui Tacșa Ștefan din Würzburg-Germania.
George, Los Angeles Foarte straniu modul în care acţionează Electrecordul. În SUA, Neil Young, de exemplu, le-a interzis caselor de discuri să îi pună piesele pe Spotify sau Pandora, sau orice altă platformă de streaming pentru că lui nu-i place calitatea mp3-ului. Aşa că piesele lui nu apar acolo. Şi Bob Dylan este destul de selectiv cu piesele pe care le pune online. Şi mi se pare normal să decidă fiecare ce face cu creaţia sa.
Bradut Dima Salutări „răcoroase” din Vancouver. Față de acum 25…30 de ani când trebuia să ajung la Costinești să vă ascult, acum am șansa să vă am „aproape” în fiecare vineri după-amiază. Da, am fost anul trecut la Costinești și am făcut o fotografie cu actuala terasă Radio-Vacanța….de care era lipită o reclama la Adrian copilul minune…brrr
Mihai Boş Salutari din Zărnești!!
Iboya Enculescu La multi multi ani ! Multumesc ptr noaptea minunata .Un artist adevărat.
Romulus Pop Salutari Domnului Seicaru,imi aduc aminte cu placere când venea în Codlea cu Olcit-ul…fiind copil am avut prea mari emoții pentru a-i cere un autograf deși copilaream cu Mihnea,fiul dansului…
Cristina Ina Sincere felicitări pentru piesa nouă! Și, mii de mulțumiri, e o noapte neînchipuit de frumoasă la România Actualități.
Ionescu Cornel Acum cateva minute am facut …55 de ani ! O fi bine …o fi rau ?
Iancovescu Stefan-gili Nu a uitat nimeni de voi! Sunt imagini pe Youtube cu cenaclul Flacara!Prin 80 era lumea pe scheletul tribunei principale a stadionului, care tocmai se construia si de frica sa nu cada cineva de sus, d-ul Paunescu v-a pus pe d-voastra si pe Stefan sa va duceti sa dati jos lumea care se urcase pe acoperisul tribunei. Paunescu: Vasile, Stefane dati-i jos de acolo! La multi ani! Bon anniversaire! V-am vazut in spectacole cu Cenaclul Flacara! Ati fost o generatie de exceptie! Gili Iancovescu Targu- Jiu
Niko, Milano Mulţumesc pentru Vasco Rossi!
Liviu Felicitări pentru ideea de a-l invita pe Vale! Foarte mult mi-a plăcut!
Veronica, Cluj E o noapte de vis pentru mine! Vă mulţumesc pentru tot! Şi eu îmi doresc să ascult Citeşte numai la final. Mulţumesc!
Adrian Dinu Va ascult fiecare emisiune desi sunt la munca. Nu mereu am timp sa va scriu dar va ascult cu drag. Imi faceti fiecare dimineata frumoasa cu muzica si invitatii dumneavoastră.
Valentin Burtea La Multi Ani domnule Seicaru! Cu dragoste din Toronto.
Alina Mulţumesc şi eu pentru Status Quo!
Teodor O surpriză plăcută piesa cu Mr Big. Nu mă aşteptam!
Teodoriu Paul Va rog frumos sa mă ajutați cu o piesa de prin anii 70 care era dată de Radiovacanța ,nu știu cine o canta, așa e viața are și bine și rău așa e viata.

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here