ERA SĂ SCĂPĂM DE GIGI ȘI ALTELE 17.02.

1
100

BECALI IS ALIVE, SO WHAT?

A fost partida mult anticipată, derby-ul celebru, Dinamo- FCSB. Dinamo a câștigat meritat cu 2-1. Putea fi o diferanță de scor mai mare. G.B. a observat (din nou telefonic) că echipa lui nu e pregătită, deși nu-i reproșează nimic lui Bogdan Vintilă. Paradox sau inepție? Nici nu poate să spună ceva despre un antrenor credincios, care face numai ce-i spune patronul. Are o echipă de copii. Mi-a plăcut Tănase, care a spus exact adevărul. Desigur, lingăii de la DigiSport l-au taxat pe jucător. Nici lui GB nu-i plac comentariile lui Tănase, pentru că el e fan Man (care a pierdut toate mingile, n-a pasat nimănui). Vintilă are un discurs halucinant, inexpresiv, fără sens. FCSB nu joacă nimic coerent de multă vreme, așa că nu văd de ce ar fi o minune că pierde în fața oricui. Dinamo nu m-a impresionat decât prin suporteri și dăruire. Avem un derby construit doar pe ură, nu pe rivalitate. Două echipe mediocre, fără performanțe în ultimii ani, umflate din dorința de a face rating.

DigiSport are o grupare masivă de dinamoviști în redacție. N-ar fi grav, dacă asta n-ar încuraja zecile de scandaluri provocate de suporteri. Dealtfel și la meciul din 16 februarie, a fost nevoie de 10 minute pauză impusă de arbitru, pentru a tempera publicul. Nu se poate rezolva problema asta niciodată? Sunt lăsați în continuare să intre pe stadion cu petarde și obiecte contondente. Este problema organizatorilor care nu sunt sancționați cum se cuvine. UEFA nu ne iartă niciodată. De ce F.R.F. și/sau Liga Profesionistă nu respectă competiția ? *De unde vine resemnarea jucătorilor de la FCSB? De la declarațiile imbecile repetate ale lui GB. ”Vintilă rămâne cu mine până la moarte”! Apoi a desființat nominal jucătorii în 2020. Prezența în teren a lui Gnohere e ridicolă. Mai bine băgau un junior,poate pe Nedelcu sau pe Vână și scăpau cu 1-1. Dar cura de slăbire se face în meciuri oficiale, nu? * Pentru golul lui Andrei Sin cei de la Digi au găsit și cântecul potrivit, It’ s A Sin (Pet Shop Boys). Adulație fără limite, nu? Gol frumos, fără îndoială. La câte goluri din ultimii 10 ați ați auzit că s-a găsit imediat un cântecel? * Dinamo a tras pe poartă 6 șuturi, FCSB doar 3. La cornere FCSB a avut 7, Dinamo doar două. La posesie FCSB a avut 55%. Ce folos?

COMENTATORII TV STAU ÎN STUDIO, LA CĂLDURICĂ

De ce comentează V. Moraru, dar și alții, dacă n-au văzut o fază. Operatorii filmează ceva. Digi are oameni acolo. De ce nu întreabă de ce era nervos Iordănescu, tatăl sau fiul? Dacă tot e subiect de dezbatere. De ce să faci presupuneri ridicole, de parcă era un meci din Italia sau Anglia?

DDB fără FCSB

Articol de Cristian Geambașu: https://blogsport.gsp.ro/geambasu/2020/02/17/ddb-fara-fcsb/

 

MEMEU DE LA PROTEVEU MANIPULEAZĂ

M. Mironică nu ratează nicio ocazie să provoace scandal. Preocupat exclusiv de mizerii ”hiper-simpaticul” M.M. de la Pro, insistă pe galerii, pe dușmănii, pe ură. Apoi pe nerealizările jucătorilor de la tineret, care n-au succes în occident. Adrian Petre a ales să vină la FCSB. Dacă mergea la Dinamo sau la CFR era o alegere bună ? Jucătorul a declarat că e decizia lui, după doi ani de Danemarca. Are 22 de ani, are tot timpul să se verifice.* Acelaș memeu de la proteveu afirma că arbitrul de la Dinamo-FCSB trebuia să dea roșu din prima. Dacă Perovici nu era luat cu salvarea, era un fault la mijlocul terenului, neglijența lui Cristea, care n-a avut intenție.

REDNIC PERSECUTAT PESTE TOT

La Iași a fost învins de Craiova cu 5-2, după o repriză catastrofală. A primit 3 goluri. El tot are trimiteri la arbitri. Trei înfrângeri la rând și e supărat că i se cere demisia. Stilul ăsta n-o să-i aducă succese prea curând.

ROMÂNIA TV PE ARĂTURĂ

Doi-trei invitați se plâng de subiectele penibile gen Cruduța bătută de iubit. Revoltatul Dogaru e enervat că se dau subiecte care să acopere problemele reale din societate. De parcă „se dădeau” în altă parte, de parcă erau teme trimise de la guvern. Madam Șincai susține că subiectele cretine sunt, totuși, importante. De ce se duc alde Dogaru, Ilie Șerbănescu și alți oameni cu pretenții intelectuale, la astfel de emisiuni duminicale de prost gust? Întreb, nu aștept răspuns!

La A3 s-a adunat lumea bună. La ProRomânia. Adică la ședință (conferință, parcă)erau Ciolacu (neras, neîngrijit), Ponta cu soția, Mircea Diaconu, Firea, Bănicioiu, Corina Crețu, Tăriceanu, avocatul de la Antene și mulți alții. La Digi24 scrie mai sugestiv: „Ponta curtează PSD sau îl cucerește”. Orban este „demisemnat” (demis și desemnat). Acțiunea anti-PNL e în plin. Era de așteptat și normal. Mai grav e că PNL n-a fost capabil de nimic, că a dat ordonanțe neinspirate la grămadă. Ciolacu îl face ”cretin” pe Orban și-l acuză de lipsă de democrație. S-au spus multe, dar n-am mai găsit canalul care a transmis.

DR BEURAN CAZAT LA EL ACASĂ

Cazul e notoriu și nu comentez datele cunoscute. Dacă a comis-o, adică a cerut șpagă, atunci să fie condamnat ca oricare altul. Sigur că nu toți condamnații au domicilii ca dr. Beuran. Arestul la domiciliu poate fi o soluție pentru a salva penitenciarele aglomerate, dar să meargă la toți. Omul a intervenit telefonic la Radu și Răzvan (B1TV, 17.02) și a explicat cum era cazul cu acele copiuțe. E o altă acuză la adresa doctorului. A mai fost amintit și cazul pacientei care a luat foc recent. Băieții au dat fotografia casei lui Beuran. Impresionantă clădirea.Dr Beuran este o somitate, din câte se spune. Face ce vrea cu banii câștigați cinstit. Dar poate dovedi asta?

  • Magda Linette (Polonia) a câștigat turneul de la Hua Hin. Este cea care a trecut de Patricia Țig în semifinală. Festivitatea de tip comunist-capitalist a fost transmisă de DigiSport 4.
  • Inter a pierdut de la Lazio, iar Real a făcut egal cu Celta Vigo la ea acasă. Meciuri adevărate!

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here