În sfârșit! Intră în heavy-rotation pe radio un cântec serios: „Sex pe canapea” cu Loredana

2
345

Gata! Ne-am liniștit! Muzica bună și textele cu sens revin în heavy-rotation la radio. Loredana (49 de ani) s-a gândit la demografia țării și a scris muzica și versurile cântecului „Sex pe canapea”. Probabil, cântecul va fi urmat în playlist de reclama la Durex, „Metoda retragerii nu este sigură. Folosește metode contraceptive de încredere”.

Media ProMusic anunță în comunicatul de presă că „diva absolută” a muzicii pop lansează acest cântec înainte de sărbătoarea dragostei – Dragobetele, de unde deducem că este o piesă de dragoste, nu de sex. Apoi, aceeași casă de discuri ne explică amănunțit despre ce este vorba în text (nu de alta, dar s-au prins că avem nevoie de ajutor pentru a pricepe ce a scris artista).

Pentru că vrem să vă ajutăm, vă lăsăm mai jos textul cântecului și comunicatul de presă:

Ma privesti cu ochi reci
Niciun pic de sentiment
Si as vrea sa gasesc in ei
O sclipire ca si tu vrei

Vin roze, vorbe dulci si-atat
Doar un flirt si nimic mai mult
E un joc ce il stii pe de rost
Si orice-ar fi
Tu nu vrei niciodata sa pierzi

As vrea sa poti sa schimbi ceva
Caci dragostea nu e
Doar sex pe canapea
Ai vrea sa joci un singur rol
Cel de seducator
Nu e plictisitor

Fa-ma sa-mi fie dor
Fa-ma sa-mi fie dor

Sentiment dependent de amor si de dor
Ceva ieri, putin azi, maine mult mai usor
Dragostea nu e un reflex

Nu vreau sa fii doar un alt ex
Si de vii n-o sa pleci
Cand la mine gasesti
Ce nici nu stiai ca-ti doresti

As vrea sa poti sa schimbi ceva
Caci dragostea nu e
Doar sex pe canapea
Ai vrea sa joci un singur rol
Cel de seducator
Nu e plictisitor

Doar sex pe canapea
Pe canapea

As vrea sa poti sa simti ceva
Caci dragostea nu e
Doar sex pe canapea
Ai vrea sa joci un singur rol
Cel de seducator
Nu e plictisitor

Fa-ma sa-mi fie dor…
Dor…

 

Comunicat de presă (o să vă distrați, merită citit până la capăt):

Copil rebel, dar şi divă absolută, sensibilă, dar şi puternică, dominatoare şi vulnerabilă. Într-un singur cuvânt, Loredana! Regina incontestabilă a muzicii pop lansează piesa şi videoclipul „Sex pe canapea”, înainte de sărbătoarea dragostei – Dragobetele.
 
Noul single semnat Loredana – Sex pe canapea – este, în esenţă, o odă adusă iubirii, spusă într-un mod ferm, erotic şi inteligent. Artist cameleon, Loredana reuşeşte încă o dată să surprindă publicul atingând prin cântec un subiect tabu, atracţia sexuală. Iubire sau dorinţă trupească? Chiar dacă vorbim despre una dintre cele mai naturale activităţi umane, sexul, sau despre acel sentiment pe care îl simţi când ştii că ţi-ai găsit jumătatea, depinde doar de noi să decidem ce ne face fericiţi. Important este să ţinem minte că dragostea nu este doar #SexPeCanapea!

Melodia „Sex pe canapea” este compusă de către Loredana, iar videoclipul a fost regizat de către Bogdan Daragiu.

O artistă cu o carieră remarcabilă, LOREDANA se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populara, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletesti: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

Loredana celebrează 20 de ani de Agurida printr-un concert eveniment la Sala Palatului – Agurida XX. AGURIDA 20 este chintesența a 20 de ani de aventură muzicală excepțională. La mai bine de trei decenii de carieră, 24 de albume, peste 600 de cântece, si peste 2000 de concerte, Loredana se întoarce în universul Aguridei, un tărâm fantastic, o alegorie de simboluri şi tradiţii româneşti.

Biletele sunt disponibile exclusiv în reţeaua IaBilet.

2 COMENTARII

  1. Ce mai sa zici….so to say.Daca asta nu e text, pai care o mai fi?Gandindu-ma ,comparativ si inutil ,la ce ce canta pe alte meleaguri artisti la o anumita varsta alcatuirea asta provoaca niste tisteti provinciale.Bun, Loredana ramane Loredana.In cazul piesei in discutiune probabil ca ofera ceea ce crede ca asteapta piata.Publicul suveran.Greseste?Pentru ca pana la urma in toata afacerea e vorba de vanzari.Si cam atat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here