EUROPE prezinta noul album, "War of kings", in concertul de la Arenele Romane

0
22

Europe 11 iunieProaspat lansat, noul material discografic ”War of Kings”, se bucura de succes urias la nivel international!

Alaturi de promisiunea unui concert incendiar in data de 11 iunie 2015, trupa suedeza rock Europe va aduce la Arenele Romane din Bucuresti cantecele noului sau album War of Kings, al zecelea album de studio al trupei, lansat la jumatatea lunii martie.

Dupa albumul blues Bag of Bones trupa Europe se intoarce la o abordare mai grea, la piese realizate intr-un format actual care pastreaza insa sunetul clasic al trupei ce si-a transformat radacinile sale de glam metal pentru a deveni o trupa de rock clasic modern. Titlul care deschide albumul War of Kings este o piesa tipica de rock, a fost lansata in februarie, iar videoclipul, regizat de Patric Ullaeus, a avut premiera pe 9 februarie. Cel de-al doilea single, Days of Rock ‘n’ Roll, a fost lansat recent, pe 16 martie 2015.

Albumul War of Kings ofera o colectie importanta de piese rock in care vocea lui Joey Tempest denota o mai mare incredere in abilitatile sale, iar John Norum, un chitarist foarte talentat, are momentele sale stralucitoare la riff-uri si solo-uri, in care pune si un pic de blues. Muzicieni competenti, membrii trupei Europe reinvie momentele de inceput ale anilor 2000 in care au devenit muzicieni din ce in ce mai buni si o adevarata trupa de rock modern, clasic in sunet si spirit.

europe War of KingsAlbumul War of Kings va fi disponibil în mai multe formate, iar solistul trupei, Joey Tempest a declarat ca „War of Kings este albumul pe care ne-am dorit intotdeauna sa-l facem, de cand eram pusti si ascultam trupe ca Led Zeppelin, Deep Purple si Black Sabbath. Dupa ce am ascultat ce productie uimitoare a realizat Dave Cobb pentru Rival Sons, ne-am dorit sa lucram cu el. Aventura noastra continua!“

Dupa un lung sir de concerte in Europa și SUA, trupa Europe va ajunge in Romania in data de 11 iunie 2015. La concertul de la Bucuresti vor putea fi auzite piesele de pe noul album, dar si cele care i-au facut celebri in intreaga lume: The Final Countdown, Rock the Night sau Carrie.

Biletele sunt disponibile in reteaua EVENTIM la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, online prin eventim.ro. si pot fi achizitionate la preturi diferite in functie de amplasament:

VIP – 175 lei,

Cat.I – 135 lei,

Cat.II – 95 lei.

IMPORTANT! Toti clientii care si-au pastrat biletele achizitionate pentru concertul Europe din luna noiembrie, vor beneficia de locuri in zona VIP a noii locatii.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here