Nigel Kennedy revine la București (8 octombrie)

0
33

Nigel Kennedy 8 octombriePe 8 octombrie, Nigel Kennedy revine la Sala Palatului din București într-un show dedicat compozițiilor lui Johann Sebastian Bach și ale lui George Gershwin. Concertul va începe la ora 20.00. Evenimentul este organizat de German Quality Entertainment.
Biletele costă:
CATEGORIA I – 349 lei
CATEGORIA II – 249 lei
CATEGORIA III – 149 lei
CATEGORIA IV – 99 lei
Pot fi achiziționate de pe site-ul startickets.ro.
 
“M-am dedicat interpretarii sonatelor de Bach pentru vioara de cand eram adolescent. Aceasta muzica are un puternic accent meditational si este, de asemenea, foarte potrivita pentru exercitiile de mentinere a mainilor, a degetelor, in special. Intotdeauna am urat yoga, inca de pe vremea cand studiam cu Menuhin. Din fericire, Bach pare sa faca mult mai mult pentru mine decat beneficiile imaginare pe care le au muzicienii care practica yoga in exces. Voi alege intre sonata Nr. 1 in G-Minor sau mai fericitele forme de dans ale E-Majorului, Partita Nr. 3, in functie de ce feedback primesc din partea auditoriului. Spectacolul va veni direct din inima mea catre voi.
Pe Gershwin l-am urat mereu, pana de curand, cand m-am apucat de interpretat serios. Cumparand discul Ella & Satchmo nu mi-am redresat parerea. Dimpotriva. Cu toate acestea, am auzit de nenumarate ori aceste cantece si am devenit melancolic. Brusc. Pot spune ca le-am iubit in timpul uceniciei mele cu Stephane Grappelli. Cantecele Gershwin au patos, farmec, aroma, astfel incat va fi o bucurie sa le cand pentru voi”, a declarat Nigel Kennedy pentru publicul roman.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here