Eurovision 2023. Piesa României, nimicită la televiziunea norvegiană. „România e țara în care #metoo s-a dus să moară“

Articol preluat de pe site-ul Adevărul

0
8202

Eurovision 2023: Am ales până am cules. TVR a mai bătut un cui în coșciugul divertismentuluiÎn această seară începe Eurovision Song Contest 2023, cu prima semifinală, transmisă în direct la TVR 1, TVR Internaţional și TVR+, de la ora 22.00. Theodor Andrei, cântărețul care reprezintă țara noastră, cu melodia „D.G.T. (Off and On)“, va evolua în cea de-a doua semifinală, joi, când va urca pe scenă cu numărul 3.

(…)

Fanii concursului, jurnaliști, artiști, vloggeri au comentat, ca în fiecare an, piesele înscrise în concurs și țara noastră pare să nu aibă prea multe șanse la această ediție. Ultimul exemplu pe listă este show-ul „Adresse Liverpool“, de la televiziunea publică norvegiană NRK, unde România a fost pur și simplu desființată, iar invitații nu numai că au avut comentarii negative, dar s-au și amuzat copios. Aceștia au comentat show-ul din Selecția Națională (nu cel pe care Theodor Andrei îl va pune în scenă la Liverpool).

Citește articolul în întregime aici: https://adevarul.ro/showbiz/muzica/eurovision-2023-piesa-romaniei-nimicita-la-2265150.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here