Evanescence la Bucuresti: Setlist de zile mari la Arenele Romane (29 iunie)

0
24

EVANESCENCE 29 iunie 2017Evanescence, una dintre cele apreciate trupe rock americane si internationale, va concerta in data de 29 iunie in premiera pe scena Arenelor Romane din Bucuresti!
Un posibil setlist folosit destul de des de trupe in ultima vreme, anunta un show compus din cele mai iubite piese ale trupei Evanescence, precum Going Under, Lithium, My Immortal, Whisper sau Bring Me to Life! Mai mult ca sigur fanii trupei vor fi in delir!
Setlist:
Everybody’s Fool
What You Want
Going Under
The Other Side
Lithium
Even in Death (Acustic)
My Heart Is Broken
Made of Stone
Haunted
New Way to Bleed
Take Cover
Breathe No More
My Immortal
Your Star
The Change
Disappear
Call Me When You’re Sober
Imaginary
Bring Me to Life
 
Bis:
Whisper
 
Despre Evanescence
Evanescence se afla din nou in formula magica in care vocea celebrei cantarete Amy Lee innobileaza piesele care au consacrat trupa si care au ramas nemuritoare pe buzele fanilor din intreaga lume. Cu albume vandute in zeci de milioane de exemplare in intreaga lume, muzica Evanescence a fost rasplatita cu numeroase nominalizari si premii internationale, printre care doua Grammy-uri primite in anul 2004 pentru piesa „Bring Me To Life”, la categoriile „Best New Artist” si „Best Hard Rock Performance”.
Albumul „Fallen” a ramas si in ziua de azi in topul preferintelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platina in intreaga lume. „Fallen” este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reusit sa ramana in top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. „The Open Door” (2006) a marcat un nou succes in palmaresul celebrului grup, cu piese precum „Lithium” sau „Sweet Sacrifice”, iar „Evanescence” (2011) a ajuns pe primele locuri imediat dupa lansare si a fost premiat cu Aur in Australia, Canada si Marea Britanie.
Muzica formatiei Evanescence poarta o paleta intreaga de influente si a fost incadrata de catre critici in diverse categorii, de la rock, nu metal si gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valente sofisticate si o atentie deosebita pentru detalii, Evanescence au reusit sa ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.
 
BILETE:
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Biletele au urmatoarele preturi:
– PRESALE: 300 Lei categoria A (Include: afis A3, bilet fizic amintire si o bere din partea casei) si 170 Lei categoria C pana pe 1 iunie
– PRESALE 2:  315 lei categoria A si 185 de lei categoria C pana pe 29 iunie
– La Intrare: 330 lei categoria A si 200 de lei categoria C
Categoria A: cu loc in tribuna, sectoarele K si E
Categoria C: cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena.
Va reamintim ca pachetele VIP Meet & Greet si Categoria B de bilete sunt Sold-Out!
 
Un eveniment METALHEAD BestMusic Live Concerts.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here