FC Copenhaga – Astra Giurgiu, în direct la TVR (3 august)

0
80

FC Copenhaga - Astra Giurgiu aCampioana României întâlneşte campioana Danemarcei în turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor. Partida din 3 august se transmite în direct la TVR 1 şi TVR HD, de la ora 20.45.
E anul premierelor pentru Astra Giurgiu: titlul, prezenţa în preliminariile Champions League şi  şansa de a deveni a cincea formaţie din România în cea mai tare competiţie intercluburi din lume. Miercuri, pe 3 august, campioana României întâlneşte, în Danemarca, FC Copenhaga, în turul al treilea al preliminariilor Champions League. Partida FC Copenhaga – Astra Giurgiu poate fi văzută în direct la TVR 1 şi TVR HD, de la 20.45, comentariul fiind asigurat de Marian Olaianos şi Emil Hossu-Longin.
După un 1-1 în tur, campioana României încearcă marea lovitură, intrarea în grupe. Până acolo, însă, mai are de trecut de play-off-ul Champions League, dar o calificare mai departe i-ar garanta prezenţa în grupele Europa League şi bani suficienţi pentru a asigura bugetul pentru întreg sezonul. Duelul româno-danez din preliminariile CM 2018 are un prim episod la nivel de campioane.
Meciul va fi urmat, de la 22.40, de Repriza a treia, care ne aduce cele mai importante momente ale partidei, analize şi comentarii privind rezultatele turului trei al preliminariilor Champions League şi şansele echipelor româneşti mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here