Festivalul ROCK LA DUNARE – prima editie. Trei zile de rock și iarbă verde pe malul Dunării (20, 21 și 22 iunie – Stadionul Portul Roșu din Galați)

0
132

Începând de anul acesta, orașul Galați va găzdui în luna Iunie un festival internațional de muzică rock. Mii de decibeli, multa libertate si cel putin 15 trupe rock se aduna pe stadionul Portul Rosu in cadrul editiei intai a DANUBE ROCK FEST.
Clamand „ROCK LA DUNARE”, organizatorii propun o lista impresionanta de nume ale rock-ului autohton, dar si trupe din mai multe țări europene si dunărene. Capii de afis sunt HOLOGRAF, ZDOB SI ZDUB, CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU SUPERGRUP si invitatii speciali, legendarii URIAH HEEP.
 
Pe scena vor mai urca trupe ca: Stereorush (Bulgaria), Sane (Croatia), The Mother Night (Ucraina), Coffeeshock Company (Austria) etc., dar si alte trupe romanesti cu numerosi fani in lumea rock-ului. Nu vor lipsi trupele aflate la inceput de drum.  Lista completa va fi anuntata in curand.
Organizatorii (Teatrul Muzical „Nae Leonard”, cu sprijinul Primariei Municipiului Galati), alaturi de principalii parteneri (Universitatea Dunarea de Jos, Dunarea S.A. si Fundatia Culturala Phoenix) promit trei zile de muzica rock de cea mai buna calitate, intr-o atmosfera de libertate asumata. Ca o confirmare vine spatiul generos, iarba verde si toate utilitatile necesare unui concert( standuri cu apa, racoritoare, bere si fast-food, precum si toalete ecologice).
 
Accesul publicului se va face incepand cu ora 17:00, concertele urmand sa inceapa de la ora 19:00. Preţul biletelor  este 21,6 lei si 54 de lei pentru zona VIP. Elevii si studentii precum si grupurile de 20 de persoane vor beneficia de reducere pretul biletului fiind in acest caz 10,8 lei. Exista si abonamente, 108 lei pentru zona VIP. Biletele se gasesc la Teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galati.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here