Program si reguli de acces Inregistrat in Romania 2

0
36

Înregistrat în România 2, evenimentul dedicat „cremei”rock-ului alternativ de la noi din țara, va avea loc mâine la Arenele Romane din Capitală.
Alternosfera, Omul Cu Șobolani, Luna Amară și Niște Băieți au pregătit pentru acest eveniment un line-up plin de surprize și momente unice, care sperăm să îi bucure pe fanii care și-au anunțat prezența la eveniment.
De la primele piese ale trupelor, cele mai cunoscute hituri, piese noi sau piese mai puțin cântate în concerte, recitalurile celor patru trupe sunt programate după cum urmează:
18.00 – 19.00 warm-up DJ Hefe
19.00- 19.45 €€ Niște Băieți
20.00- 21.20 €€ Luna Amară
21.30 – 22.50 €€ Omul Cu Șobolani
23.00 – 01.00  Alternosfera
De asemenea, amintim participanților la eveniment că accesul la concert se va face pe baza unui bilet valid. Biletul asigură accesul unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se face accesul trebuie păstrat pe toată durata concertului. Copii cu vasta sub 10 ani vor avea acces gratuit la eveniment, cu condiția ca adultul care îi însoțește să aibă asupra lui un bilet valid.
Ultimele bilete la evenimentul Înregistrat în România 2 mai pot fi achiziționate de pe myticket.ro, iabilet.ro, precum și din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, casa de bilete a Săii Palatului, rețeaua de magazine UMAN, agențiile de voiaj Perfect Tour.
În incinta Arenelor Romane este interzis accesul cu umbrele, mâncare, băutură, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, obiecte contondente, cuțite, arme, artificii, scaune, lanțuri, animale de companie.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here