FINAL DE JOI – fotbalistic

0
30

La DigiSport s-a discutat mult despre situaţia lui Piţurcă. El a declarat că stă, dar nu e dorit 100% de FRF. Aşa cum spuneam, e clar că e vorba de bani. Cristian Geambaşu scrie destul de acid în GSP, dar în emisiune se exprimă altfel. Cert este că Piţi nu se bucură de simpatia presei, cum bine a subliniat Marius Lăcătuş. Să-l acuzi acum pe Piţi că nu pleacă din comoditate, că e mai lejer aici decât acolo, mi se pare o gândire de frustrat. Ziarul amintit a consacrat spaţiu imens subiectului, deşi era mult mai interesant să fi scris despre viitoarele adversare, despre felul în care s-a făcut selecţia, etc. Piţurcă rămâne, dar e puţin trist şi nemulţumit de faptul că FRF n-a vrut să dea banii doriţi pentru a pleca. Burleanu a făcut chiar declaraţii nesimţite. Mă mir că Piţi n-a reacţionat, dar cu siguranţă o va face în stilul lui…Radu Naum a fost insinuant permanent, aşa cum o face mereu când e vorba de cei care nu-i admiră inteligenţa!
 
A mai fost  subiect şi Costel Gâlcă. A spus ieri ceva, azi s-a răsucit şi a postat un comunicat pe site-ul clubului. Antrenorul are motive să fie deranjat de absenţa jucătorilor de valoare în lot, de absenţa unui preşedinte de club care iese la înaintare şi vorbeşte, când e cazul. Eşecul cu Ludogoreţ l-a făcut să fie mult mai încordat, mai nervos, spre bucuria adversarelor şi a comentatorilor DigiSport (90% antiSteaua). Cazul Lemnaru este unul clar de management stupid, nu de antrenor. Aduci un jucător fără să te consulţi cu antrenorul, nu-i faci vizită medicală, e băgat la joc şi iese accidentat după 20 de minute. Jucătorul a plecat la Cluj, de unde venise. Penibilul suprem, dar nu din vina lui Gâlcă. E adus Bourceanu, gata accidentat. Poate aflăm că şi Rusescu are o problemă…Medicul şi preparatorul sunt dubioşi. După cazul Tănase, e evident şi acest aspect. A intrat, a stat 2-3 minute în teren şi a fost scos accidentat. Aşa ceva nu e admisibil. Nu mă refer la epoca Reghe, ci în general! Mi-e puţin milă de Gâlcă…e clar că are intenţii bune, că e corect şi speriat. Ăia din puşcărie îl vânează, cei de lângă el îl sabotează, nu-l ajută…Mai curând el ar trebuie să plece…Dacă vrea să nu-şi strice CV-ul de antrenor tânăr! Argăseală susţine că Gâlcă nu ştie să comunice. Aşa e. Nici nu-i treaba lui! Tot despre el discută şi Decebal Rădulescu, Vali Moraru şi marele prieten al Stelei, Dinu Vamă (Astra). Radu Paraschivescu este singurul echilibrat, dar el nu se aude pentru că e grea problema volumului microfoanelor. Costel Gâlcă a fost analizat, psihanalizat, studiat lingvistic. Săracul om, nici nu ştie în ce s-a băgat. Ce bine-i era lui în Spania!
P.S. Am observat că sondajele fotbalistice, precum şi comentariile de acest gen nu prea au feedback, aşa că le voi reduce numeric. Nu renunţ la ele pentru că sunt pasionat! La politică nu vă băgaţi şi-mi recomandaţi să mă feresc de acest domeniu, la muzică daţi like-uri pe neascultate (în cazuri fericite), sau contrapostaţi alte piese de parcă ar fi concurs…Nu mă refer la toată lumea desigur, dar FB începe să-mi pară plicticos, nu prea prietenos şi foarte rar teren de dialog, schimb de idei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here