PANDEMIA ESTE CEL MAI BUN FILTRU PSIHOLOGIC 25.05.

0
140

PANDEMIA ESTE CEL MAI BUN FILTRU PSIHOLOGICCe sită bună este Pandemia, ce bine-mi face să aflu care sunt standradele de gândire ale oamenilor pe care-i știu și nu prea. Nu mă refer la Bittman, care și-a făcut un titlu de glorie din a contesta orice. Sunt mulți alții care au simțit că e un trend bun să te revolți, să te opui. Sigur, au stat la cutie un an, sau mai mult, dar acum i-a apucat nevoia de luptă. Și da, e dreptul lor.

Lipsa de logică și de coerență devine dureroasă. Dacă e agresiv ceva, nu poate fi natural și bucuros în același timp. Dacă ar dori toți să se vaccineze n-ar fi nevoie de campania asta destul de insistentă și total neinteligentă. Dar nimeni nu aleargă după domnii artiști cu seringa-n mână, nimeni nu te poate obliga să te vaccinezi.

Care e discriminarea? Să se facă televiziuni fără anunțuri legate de vaccinare? E o treabă privată, dragi artiști. Faceți voi instituții fără medici, fără indemnuri, fără campanii agresive. Nu vă mai duceți la acele televiziuni nesimțite care vă chinuie. Și ieșirile voastre sunt tot atât de toxice și enervante ca acele campanii pro-vaccinare.

Nu v-am văzut enervați de reclamele cu Prostamol (nicio aluzie), Doppel Herz, Dr Max Magneziu, Ostart, Urimil Forte și zeci de altele. Sunt mai des, întrerup filme și emisiuni. Doar cu vaccinul aveți probleme? Foarte bine. Nu vă vaccinați și ocupați-vă de creație, artă, ce vreți voi. Când ar fi trebuit să fiți uniți ca să obțineți susținere, compensații de la Guvern, ați tăcut. Am țipat mai mult eu (și alții ca mine) pentru dreptul vostru de a cânta, de a juca teatru, de a vă exprima respectând normele, legislația.

*Legat de pensionare. Era bine ca prietenul Mihai să fi citit măcar câteva rânduri oficiale. Nimeni nu a modificat legea. Pentru cei care DORESC să activeze peste vârsta de pensionare, o pot face. Asta fac și eu dar și alți peste 100.000 de oameni de peste 65 de ani.

Nu pot uita cum oameni de valoare ca Iosif Sava, Paul Grigoriu sau Titus Andrei (ca să mă refer doar la Radio) au fost trimiși acasă la vârsta pensionării, deși ei nu-și doreau. Nu mai manipulați și voi. Sau dacă sunteți în slujba cuiva, ar fi elegant s-o declarați! O vreți pe Șoșoacă, mergeți în partidul ei, dar nu ne cereți să vă admirăm pentru asta!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here