FiRMA si GRAMOFONE, IN DESCHIDEREA CONCERTULUI BON JOVI

0
35

FiRMA si GRAMOFONE vor cânta, pe 21 iulie, în deschiderea concertului Bon Jovi din Piața Constituției.

DESPRE GRAMOFONE

Totul a început odata cu lansarea albumului nostru „Confessions from the Belly of the Beast” în 2017. Albumul, împreună cu cele mai recente single-uri (Mr. Government și Heart & Soul) ilustrează frământările omului modern și realitățile distopiei în care trăim.

Mai simplu spus:
„I’m smart and I’m in control”

Pentru ca toți am simțit măcar o data teama de a nu ne blaza și ne-am confruntat cu sentimentul că munca pe care o facem în fiecare zi de la 9 la 5 este mecanică și fără vreun scop sau impact. Cu toții resimțim impactul pe care-l au propaganda, mass media sau nepăsarea politicienilor asupra societății noastre și înțelegem încet, încet că nu avem decât parțial control asupra vieților noastre.

„I don’t like smothering my urges just to get my cut”

Trebuie să ne facem auziți, să trezim oamenii la realitate, să le oferim genul de muzică de suflet fără să neglijăm esență mesajului care se resimte puternic cu fiecare vers.
Hai să facem muzică de suflet și care să transmită un mesaj cu care rezonăm.

Andrei Mardar (voce), Tibi Ionescu (bass), Cristi Nicoară (tobe), Vlad Dumitrescu (chitară) și Paul Drăgușin (clape)
¬¬¬¬¬¬¬¬¬
Website – www.gramofone.rocks 
Facebook – https://www.facebook.com/gramofoneofficial/

 

DESPRE FIRMA 

FiRMA este o formatie romaneasca de rock alternativ, fondata in 2001, si este considerata un pioner al rockului alternativ din Romania. Dupa nominalizarile la MTV European Music Awards 2004 la categoria „Best Romanian Act” si MTV Romanian Music Awards pentru „Best Rock Band” din 2005, Firma devine prima trupa romaneasca nominalizata la o sectiune internationala. Firma a reusit sa ajunga printre cele trei finaliste ale categoriei, devansand alti 15 artisti, printre care si Sunrise Avenue (Finlanda) si The Klaxons (Marea Britanie). Datorita aparitiei la acest eveniment, Firma s-a bucurat de aprecierile unor artiști precum Wyclef Jean, Snoop sau Foo Fighters. 

Peste putin timp, Firma a reusit o performanta remarcabila, devenind prima formație romaneasca care a intrat in playlist-ul cunoscutului post muzical VH1 Europe, cu videoclipul piesei „Baby Is Crying”, primul extras pe single de pe albumul „Exit”. In octombrie 2014, dupa 7 ani de absenta, trupa Firma a revenit pe scena muzicala cu un nou album, intitulat „Descantece”.

Vara lui 2016 a dus descantecele pe scenelor marilor festivaluri naționale și nu numai, începând cu SHINE (București), Electric Castle 2016 (Cluj), Rocanotherworld (Iași), We Are Rocking the City (Cluj) și continuând cu fEast 2016 în Londra sau cu concertul din deschiderea trupei MUSE la Rock the City 2016 (Bucuresti).

La finalul anului 2016, FiRMA a decis sa ia o pauza de la înregistrările pentru volumul 2 al albumului „Descântece” și să se implice într-un proiect teatral inedit, un spectacol hibrid conceput de regizorul Vlad Cristache – „Deșteptarea Primăverii”. Solistul trupei, Daniel Rocca, a creat muzica și versurile special pentru acest spectacol, iar trupa FiRMA va interpreta această coloană sonoră la fiecare reprezentație.
Debutul lui 2017 a marcat premiera spectacolului „Deșteptarea Primăverii” la Teatrul Mic, ocazie cu care FiRMA și-a reconfirmat versatilitatea și maturitatea compozitionala. In cadrul fiecarei reprezentații și pe toata durata spectacolului, trupa FiRMA interpreteaza live coloana sonora (muzica și versuri) creată special,, pentru acest proiect nonconformist, de catre Daniel „Rocca” Stoicea.

Pe 19 mai 2017, FiRMA definitiveaza dublul álbum „Descântece” și lansează cel de-al doilea volum.
FiRMA porneste intr-un extins periplu concertistic care debutează în martie 2018 cu show-ul din Alpii Francezi, în cadrul Festivalului SnowFest și se continuă până în toamnă, purtându-i pe scenele festivalurilor din toata țara precum Afterhills, Rock The City, Street Food Festival (Cluj, Timisoara, Oradea, Arad, Sibiu, Craiova), Folk You!

In decembrie 2018, FiRMA lanseaza un nou material, albumul „Poezii Alese.Vol I”, o coproducție FiRMA – Radio România, prin editura Casa Radio. Acest proiect discografic reunește un set de noua piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poeților români, clasici și contemporani.
In prezent, FiRMA lucreaza la un nou album, care va reuni píesele din spectacolul „Deșteptarea Primăverii” și se pregatește pentru o vara furtunoasa.

Discografie:

2003 – „La Orbire”
2007 –  „Exit”
2014 – „Descântece – Vol.1”
2017 – „Descântece – Vol.2”
2018 –  „Poezii Alese. Vol.1”

Bilete pentru concertul BON JOVI se gasesc in reteaua Eventim si online pe eventim.ro, la urmatoarele categorii de preturi:

•          Acces General – 230 lei
•          Golden Circle – 380 lei
•          Diamond Circle – 600 lei
•          Tribuna VIP – 750 lei
•          Silver VIP Experience Package – 777.15 lei
•          Diamond VIP Experience Package – 1,114.12 lei
•          Platinum VIP Experience Package – 1,929.35 lei
•          Ultimate VIP Experience Package – 2,445.65 lei

 

BON JOVI vine la Bucuresti in formula: Jon Bon Jovi, voce – chitara, David Bryan, clapa, Tico Torres, baterie, Hugh McDonald, bas, John Shanks, co-producator, Everett Bradley, multi-instrumentist si Phil X, chitara, cel care l-a inlocuit pe Richie Sambora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here