FiRMA special showcase Repetitie cu public & concert (12 decembrie, ora 20.00, în club Control

0
55
Joi 12 decembrie, FiRMA revine în Control cu un concept special de show, un mix inedit de concert și repetiție cu public!
FiRMA recreează pe scena din Control, decorul familiar în care inspirația, perseverența, pasiunea și disciplina își dau mâna, scoțând la iveală ritmuri și versuri care transcend timpul și spatiul. Ajunsă deja la o a 3a ediție cu acest tip de performance, trupa dezvăluie de această dată și poveștile din spatele pieselor incluse pe albumul `Poezii Alese Vol.1`, dar și a celor aflate în plin proces de creație.

 

Publicul vă află, în premieră, noutăți despre viitoarele materiale discografice și despre planurile trupei din 2020, dar va fi și invitat să devină parte din performance-ul creativ `in the making`.
Interpretările acustice și electrice, frânturile de piese, corecturile și intervențiile, invitații speciali și instrumentele surpriză sunt doar câteva dintre detaliile împletite cu piesele consacrate ale trupei FiRMA, cântate full power & electric, care vor construi show-ul de pe 12 decembrie.
BILETE sunt disponibile, în avans, în rețeua Eventbook, după cum urmează:
* 30 lei în prima etapă de pre-sale până la data de 6 decembrie inclusiv
* 40 lei în a doua etapă de pre-sale în perioada 7-12 decembrie
* 50 lei la intrare, în seara evenimentului

* 15 lei preț special pentru studenți și elevi, valabil atât în avans, cât și în seara evenimentului, la intrarea în sala de concert. Găsiți mai multe detalii despre această categorie și condițiile de acces pe Eventbook.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here