Florin Apostol şi Aero la Psihologul muzical (ediţia 610 – 7.06.2014)

0
461


 
De data asta avem doar un debut parţial. Florin Apostol a venit în calitate de manager al trupei Aero, dar el este şi solist vocal, care pregăteşte intens lansarea unui CD. Fireşte că a fost întrebat despre posibile vizite ale unor artişti italieni, pentru că se ştie, el l-a adus pe Albano în studio şi a mijlocit un interviu cu Toto Cutugno.
 
 
 

Aero (Marian Nicolae şi Ştefan Orfescu)

Cei doi componenţi ai grupului Aero s-au descurcat foarte bine în Studioul 31 al R.R.A. Au cântat şi au răspuns relaxaţi întrebărilor sosite de la ascultători. Marian Nicolae (născut pe 19.09.1978) este solist şi la Haiducii, are 12 ani de experienţă de scenă şi a fost recent concurent la „Te cunosc de undeva” (Antena1). Marian este vocalul principa al noului proiect. Ştefan Orfescu (născut pe 2 iulie 1975) este absolvent al Universităţii de Muzică din Bucureşti (1999), are colaborări cu foarte mulţi artişti cunoscuţi (Paula Seling, Mircea Rusu, Leo Iorga, Maria Gheorghiu, Alexandra Ungureanu şi alţii). Ştefan compune, scrie versuri, cântă la chitară şi uneori vocal. El a scris toate piesele proiectului Aero. Ştefan este un atent ascultător de muzică de toate genurile, merge la concerte. Cei doi, uneori cei trei, au cântat de toate, pentru că cererile, provocările au fost numeroase. De la Phoenix la Billy Ray Cyrus sau Creedence Clearwater Revival, am avut de toate. Fireşte că au fost şi piesele Aero, cu mare potenţial de hit! Printre preferinţele discografice ale invitaţilor s-au aflat piese cu Berlin, Whitesnake, Bon Jovi, Josh Turner.
Agenda pop-rock a inclus piese cu Pasărea Rock (era ziua chitaristului Cristi Gram), Dean Martin, Tom Jones sau Miguel Rios.
Top 5 Sentimental s-a bucurat de o participare deosebită. Nicu Alifantis a generat pnctaje record cu creaţiile sale. Pe primele locuri s-au clasat 1. Ce bine că eşti,  2. Piaţa Romană nr.9,  3. Decembre. Toate cele 45 de piese propuse au primit voturi din partea celor care au intrat pe site-ul andreipartos.ro.
Audio:

O selecţie a mesajelor:
Otilia Bună seara! Este prima dată când vă trimit mesaj, deşi vă ascult de mult timp. Mă numesc Otilia şi locuiesc în prezent la Milano. Eu fac parte din Fan Clubul oficial al trupei Bon Jovi din Italia. Să ştiţi că noi suntem revoltaţi! Sperăm ca Sambora să nu mai fie primit niciodată în trupă după declaraţia din ultimele zile! Nu o să facă nimic fără Jon! Preşedinţii fan clubului au scris deja o scrisoare oficială managementului Bon Jovi, pe care am semnat-o cu toţii în care condamnăm gestul lui Richie! Sper să nu-l mai difuzeze nimeni! Asta am avut de spus! Mulţumesc!
Alina Da, dar trebuie să recunoaşteţi că Gianni Morandi a fost de la excepţional în sus! Îmi plac şi Toto şi Albano, dar Gianni!!!!! 🙂
Patricia Eu cred că sunt cel mai fanatic fan al lui Richie Sambora… dar de când s-a cuplat cu Orianthi a devenit insuportabil! Nici părul nu îi mai stă bine… l-a schimbat foarte mult fata asta! Richie nu era aşa!! Şi pe mine m-a şocat declaraţia lui! Aş vrea să îl pot apăra, să spun ceva care să îl salveze… dar pur şi simplu nu pot! Sunt tare mâhnită!
Oana Care a fost cel mai greu personaj, Marian?
Rodica Ştefan… tu cânţi la chitară? Ce chitară ai? De când ai învăţat?
Tania, Kiev Care sunt chitariştii care te-au influenţat? Preferi blues-ul sau jazz-ul?
Maria Aţi spus că aţi cântat în deschiderea trupei Scorpions? Îţi place de vreunul dintre chitariştii acestei trupe? Nu ştiu dacă ei sunt priviţi ca nişte instrumentişti virtuozi…
Veronica, Cluj Eu când am auzit că vă numiţi Aero, am crezut că sunteţi de fapt fani Aerosmith! 🙂
DarkAngel Cântaţi ceva alături de Florin? O piesă pe care să o ştiţi toţi trei. Vă rog frumos!
Mariana Tocmai am avut o viziune: Marian cântând în ţinută etno alături de Aero piese din repertoriul Alice Cooper, Black Sabbath şi Marilyn Manson pe scena Ateneului! Wow! Asta chiar aş vrea să văd! :)))
Liviu din REGHIN Salut Andrei,va scriu pentru prima data,ascult emisiunea de la inceputuri esti f.bun in tot ce faci.
Mirela E greu să înlocuieşti un vocalist. Cu instrumentiştii e mai simplu, poţi găsi mereu un instrumentist cel puţin la fel de bun! Dar cu timbrul solistului e greu să găseşti ceva asemănător!
Amedeo Buna noapte. Intrebare pentru Stefan: in ce an a primit prima sa chitara si cind si-a format prima sa trupa ? A doua intrebare: ii place Dave Mathews Band ?  Multumesc frumos!
Sebi Sunteti cei Mai tari,bravoo!…va ascult din Slovenia sunt sofer vin spre casa, va doresc multe editii in continuare!
Adrian Ivanitchi Toate gandurile bune pentru Florin. Promoveaza-ma si pe mine! Am aproape 67 de ani si pot canta fara probleme 3 ore!
Jeni Întrebare pentru Ştefan: ce părere ai despre chitaristul Peter Green?
Flaviu Mi-au plăcut invitaţii din această noapte! Vă mulţumesc!
ILEANA VEST AM ASCULTAT INTREAGA EDITIE ,PLACUTA…!O MINI VACANTA SUPERBA SA AVETI,MERITATI!
Marius Lupu Vă ascultă de la Roma Tatiana și cu Marius, ca de fiecare dată vineri noaptea. Spor la treabă!
Ioana Doreanu Si Londra va asculta cu interes. Multumim
Richard Popescu Mersi mult pentru raspunsuri. Imi face foarte multa placere sa ascult muzica de calitate de acasa. Acum ma aflu in Noua Zeelanda cu munca. As fi vrut si eu sa fiu muzician in tinerete, din pacate nu am putut. Acum am peste 40 de ani, am sanse sa ma reprofilez inspre muzica? Ce sfaturi puteti sa imi dati? Pot sa va dau melodiile mele prin mp3 sa imi dati macar o parere artistica?
 
sursa: Radio România Actualităţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here