REPERE ALE ZILEI

0
37

* Dimineaţa am văzut o şedinţă CNA transmisă pe net. Era acolo întreaga echipă a Antenei 3. Ciocnirile cu Narcisa Iorga s-au ţinut lanţ. Comandoul securistoid e antrenat în aroganţă, obrăznicie, tupeu, manipulare, intimidare, ameninţare, aşa că dna Iorga n-avea cum să reziste. Ceilalţi membri ai CNA tăceau ruşinos, nedemn. Dacă astfel funcţionează, atunci e chiar inutile această instituţie care costă destul de mult!* Seara, Banciu a vorbit în termeni plastici şi sugestivi despre Varan şi lichelele care-l slujesc! I-a provocat pe cei de la A3 la duel în gramatică, limba română, deontologie, orice…* Apropo, n-am înţeles faza cu judecătorul care şi-a dat seama în ultima clipă că o colegă din complet nu-i în regulă! Adică asta e Justiţia mult lăudată? Care-l lasă pe unul ca Voiculescu nejudecat, nepedepsit?
* Cristian Ţopescu a fost la Realitatea şi m-a bucurat că nu s-a rezumat la comentariul de la A3. A vorbit despre tenis şi sport cu multă căldură. Am prins doar partea a doua, dar mi-a plăcut! Rămân un admirator al traseului de comentator al lui Cristian Ţopescu!
* Căldură mare şi e abia la început. Muşte ţânţari peste tot. Nimic nu face nimic să ne scape de aceste vietăţi. Seara a tunat şi a fulgerat iar cel mic a pus multe întrebări legate de fenomenele naturale. Nu cred că l-am lămurit.* Am fost sunat de o doritoare să ne devină bonă. Urmare a anunţului publicat.Ne-am oprit la primul punct, pentru că duduia,  fostă asistentă medicală, mi-a explicat că trebuie să ofer bani mulţi ca să aspir la o bonă ca ea. Dar eu nu-mi doream una chiar atât de bună. Tocmai am scăpat de una cu imaginea de sine supraevaluată. Când a spus cât vrea, fără să ştie ce are de făcut, am zis pas, dar cucoana nu se lăsa părăsită. A vrut, cu orice preţ, să-mi explice că nu e bine să nu spun o sumă care să sune bine. I-am răspuns, răbdător, că am scris în anunţ cuvântul „negociere„, dar ea n-a fost mulţumită de elevul nepregătit din mine! De ce nu-i sună pe cei care oferă din prima 17-18 milioane pentru câte o semidoctă, fără corectitudine, fără drag de muncă, fără talent la comunicare cu un copil, fără bun simţ, dar cu pretenţii!? Iată de ce a fi BONĂ a devenit un job atât de la modă. Oameni care muncesc au nevoie de ele şi fac compromisuri. Pierd PĂRINŢII, pierd COPIII, câştigă BONELE!
* Mi-a plăcut expunerea lui Oreste în favoarea Simonei Halep, urmare a unor atacuri josnice din presa noastră!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here