Florin Busuioc va prezenta emisiunea „România, jos pălăria!“ la Pro TV (14.08)

0
86

1 Florin BusuiocArticol preluat din Adevărul
Pro TV a cumpărat formatul BBC „I love my country“, în care două echipe formate din câte patru vedete vor fi puse să răspundă la întrebări legate de ţara în care este difuzat formatul. Fie că este vorba despre geografie, istorie, cultură urbană, muzicală sau cinematografică, concurenţii vor trebui să dea răspunsurile corecte pentru a câştiga cât mai multe puncte şi a ajunge în runda finală.
Tania Popa şi Cătălin Neamţu, nişte maeştri ai improvizaţiei, comediei şi divertismentului, vor juca rolul de căpitani de echipă. Cei doi sunt pregătiti să lupte cu toate armele umorului alături de echipele lor.
„De mult îmi doream să fac parte dintr-un astfel de proiect pentru că îmi place să îmi exploatez mintea, să învăţ. La acest proiect voi veni cu foarte multă nerăbdare, mult entuziasm, bucurie, emoţie şi, de ce nu, frică, pentru că eu sunt competitivă şi îmi place să câştig. Faptul că vin din Republica Moldova o să mă facă şi mai încrâncenată să studiez, să caut, să cunosc şi mai multe despre România. În fiecare emisiune voi avea ceva nou de învăţat. Este multă distracţie, amuzament, umor şi cel mai important, ceea ce îi place românului: cultură generală!”, a declarat Tania Popa.
(…)
Florin Busuioc, prezentatorul acestui show, a declarat: „Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu nu sunt alţii! Totuşi, fac parte din numărul mare de oameni care iubesc cu patimă ţara asta, pentru că în pofida tuturor ciudăţeniilor, apucăturilor sau derapajelor pe care le-am avut în istorie, suntem o ţară jos pălăria! Iată că această emisiune vine într-un moment în care chiar avem nevoie să ne aduce aminte de tot ce e valoros, emoţionant, de tot ce merită să fie luat în râs pentru că suntem o naţie cu bune şi cu rele, dar mai ales cu lucruri senzaţionale! Luaţi-vă familia, aşezaţi-vă în faţa televizorului şi trăiţi împreună cu noi bucuria şi emoţia de a face parte din această naţie superbă şi nu uitaţi ca la final, cu mândrie, să spuneţi România, jos pălăria!”.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/tv/ce-vedete-capitani-echipa-noua-emisiune-pro-tv-romania-jos-palaria-prezentata-florin-busuioc-1_599161075ab6550cb8fc4a68/index.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here