Florin Răduţă a câștigat X Factor (27.12.2015)

0
18

x factor finala 2015 (600 x 375)Articol preluat din Adevărul
Câştigător X Factor. Florin Răduţă, elevul lui Ştefan Bănică Jr., a fost desemnat câştigătorul celui de-al cincilea sezon al show-ului de la Antena 1. Tânărul a reuşit să convingă telespectatorii că merită râvnitul trofeu, dar şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro.
Florin Răduţă, al cărui mentor a fost Ştefan Bănică Jr., este marele câştigător X Factor 2015. Acesta a ajuns în actul final şi s-a luptat cu basarabeanca Xenia Chitoroagă, tot din echipa lui Bănică, însă publicul a decis că el merită premiul cel mare, fiind votat în proporţie de 51,78%, în timp ce adversara sa a obţinut un procent de 48,22% din voturile publicului.
În finala X Factor au ajuns Bravissimo, B52, Xenia Chitoroagă şi Florin Răduţă. Finaliştii X Factor au fost decişi de telespectatori, primii patru concurenţi care au obţinut cele mai multe voturi, indiferent de categoria din care au făcut parte, fiind trimişi în finala X Factor. Aşa se face că ultima luptă a adus o premieră la X Factor: două trupe din categoria lui Horia Brenciu şi doi juniori coordonaţi de Ştefan Bănică au intrat în finala X Factor, în timp ce Delia nu a avut niciun reprezentatnt al grupei sale în finala X Factor.
 
Finala X Factor a fost deschisă de trei dintre câştigătorii sezoanelor trecute, fiecare interpretând câte o melodie românească. Astfel, Tudor Turcu, câştigătorul celui de-al doilea sezon X Factor, a interpretat „Nunta“, a legendarei trupe Phoenix, în timp ce Florin Ristei, care a cucerit trofeul în 2013, a cântat „Salcia“. Adina Răducan, câştigătoarea sezonului trecut, a prezentat „Bună seara, iubito“, a Loredanei. De asemenea, cei trei au cântat în duet piesa „Trebuia să fii“.
 
Elevii lui Horia Brenciu, cei nouă moldoveni din grupul Bravissimo, au dat startul finalei X Factor, cântând alături de Cezar Ouatu „Brindisi“, cunoscuta arie care îndeamnă oamenii să bea. „Am interpretat-o pe Angela Gheorghiu, deci îmi permit să cânt şi Verdi“, a mărturisit Ouatu, care a dezvăluit şi că este pentru prima dată cânt încearcă această partitură. De asemenea, cântăreţul i-a spus Deliei că o iubeşte în primul rând ca artistă, dar mai ales pentru că ştie să cânte la flaut.
„A fost o deschidere de gală foarte frumoasă. Vă aplaud. E pentru prima dată când îl pot vedea şi auzi live pe Cezar Ouatu“, a punctat Ştefan Bănică, în timp ce Delia a fost de părere că Verdi este o alegere foarte bună pentru deschiderea unei gale importante.
 
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/tv/finala-x-factor-castigatorul-1_56802f2d37115986c6df45b6/index.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here