ForeverFolk: 9 ani de povești (19 iunie)

0
460

Marius Matache  19 iunieSingurul portal de folk din România, www.ForeverFolk.com, aniversează 9 ani de existență printr-un spectacol la Happy Cinema din București
Luni, 19 iunie 2017, www.ForeverFolk.com are plăcerea să vă invite la spectacolul ForeverFolk: 9 ani de povești, ocazionat de sărbătorirea a 9 ani de existență a singurului portal de folk din România. Invitații spectacolului ce va avea loc la Happy Cinema (Liberty Center, Șos. Progresului 151 – 171) sunt Cristi Corcioveanu, Puiu Crețu și Marius Matache. Nu vor lipsi piesele reprezentative ale celor trei artiști precum Meseria de copil, Floare de gutui, Dragoste în fân, Azi plouă sau Colind pentru prietenii.
Ora de începere a spectacolului este 19:30. Spectacolul este realizat cu sprijinul Happy Cinema, Domeniilor Sâmburești și Asociației Folkul Acasă În Realitate.

Despre ForeverFolk

 
Pe 19 iunie 2008, 6 oameni cu dragoste de folk lansau www.ForeverFolk.com, primul proiect online dedicat muzicii folk din România. După 9 ani de existență și aproape 3.000 de articole publicate, ForeverFolk rămâne un reper pentru branșa folk, publicând informații din zona folk, dar și adiacentă, și sprijinind în mod real popularizarea genului și profesionalizarea celor care îl reprezintă.
De-a lungul celor 9 ani de existență, ForeverFolk a colaborat cu artiștii folk români, a sprijinit festivalurile de profil din țară, a încercat să promoveze tineri artiști în curs de afirmare și să ofere consultanță artiștilor și organizatorilor de evenimente în probleme de comunicare și PR.
ForeverFolk reiterează disponibilitatea de a colabora cu orice artist și eveniment care propune un proiect coerent și mutual avantajos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here