FOTBAL OCAZIONAL ŞI ALTELE

0
24

fotbalN-am văzut de mult meciuri, dar cel de azi a arătat cât amatorism pluteşte în televiziunile de profil. Dinamo a avut 3 eliminaţi plus antrenorul. CFR Cluj a bătut cu 2-0 la Bucureşti spre iritarea găştii de dinamovişti de la DigiSport1. Nimeni nu ştia de ce a fost eliminat Matei. Dar un comentator ce rol are? Nu le este ruşine? Nu pot afla nici după terminarea jocului? Galeria inimoasă a susţinut echipa şi la final. Am văzut zeci de reluări ale fiecărei faze care li s-a părut domnilor de acolo dubios. Naum întreabă, uşor insinuant,  dacă arbitrajul a fost corect!? Geambaşu a încercat să fie echidistant şi a spus că Dinamo n-a mers azi! Întrebările reporterilor de la stadion m-i s-au părut debile, iar nota comună era dacă ştie cineva de ce a fost eliminat Matei!!! Dar ceilalţi de ce or fi fost eliminaţi?  Naum consideră că înjurătura e normală, dar scuipatul nu prea…Se dau reluări pentru a lămuri misterul unui meci…Cât de jos ajunge presa sportivă?
Bine-nţeles lui Rednic i s-a părut că s-au dat prea uşor cartonaşele!
 
* Am vrut să văd programe diverse şi în Suedia. La două hoteluri aveau numai 13-14 canale!!!  Prea puţin sport dar  erau filme americane şi britanice subtitarte, nu dublate. Nimic pentru ceo mici. Pentru o ţară cu un turism foarte dezvoltat mi s-a părut o sărăcie lucie. Nu tu un canal francez, german, italian…Sigur, la case particulare situaţia e cu totul alta!
* Djokovici a cîştigat finala de la US Open. Federer a fost victima.* Steaua e aspru criticată de Balint şi Duckadam după ruşinoasa înfrângere de la Timişoara. Mă întreb când se termină răbdarea ciobanului? Niciodată echipa asta n-a arătat atât de rău. * Gică Hagi cu Viitorul lui, face scor! A bătut pe Voluntari cu 3-0 şi e pe locul doi.* N-am apucat să scriu nimic despre imensa surpriză generată de italience la US Open. Sigur, pentru noi a fost dureros s-o vedem bătută pe Simona de o doamnă cu 10 ani mai mare decât ea, dar Flavia Penetta a luat Trofeul, absolut meritat. Am văzut comentariile de după şi lumea tenisului s-a arătat realmente şocată de eliminare Serenei în semifinala cu Vinci. Abordând pozitiv totul, Simona are timp, 10 ani, să tot câştige un turneu de Mare Şlem!
* M-a surprins neplăcut faptul că în ziua morţii lui Corneliu Vadim Tudor, B1Tv a profitat ca să-l atace pe defunct. Reluarea unei emisiuni de acum 13, de la Tucă, la ce folosea? Striblea şi invitaţii săi au arătat cât de mici pot fi. N-aveau timp peste 5 zile? Sau dacă aveau nevoie de subiecte, nu le puteau găsi la cei vii? Vadim n-a fost iubit de presă, de o parte a politicului şi e normal că a fost aşa. El provoca, avea gura mare, calomnia, jignea. Dar de ce azi să spui toate astea? Ce spuneaţi despre ortodoxie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here