Corneliu Vadim Tudor A MURIT la vârsta de 65 de ani

0
146

Corneliu-Vadim-Tudor-a-murit (600 x 399)Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului România Mare şi membru al Parlamentului European, s-a stins din viaţă luni seara (14 septembrie 2015).
Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a fost transportat luni de urgență la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei. Acesta s-a stins din viaţă în jurul orei 18:30, potrivit unor surse medicale.
 
Vadim Tudor a ajuns de mai multe ori la spital, el suferind şi de diabet şi probleme cardiace.
Starea lui Corneliu Vadim Tudor s-a agravat după ce a fost internat, luni dimineaţă, la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, a suferit un infarct şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. La câteva ore după intervenţia chirurgicală, Corneliu Vadim Tudor a decedat, potrivit unor surse medicale.
Fostul senator Marius Marinescu a confirmat decesul lui Corneliu Vadim Tudor.
Fondatorul PRM postase pe pagina sa de Facebook, în urmă cu câteva ore, un text despre un concert la care a asistat în weekend.
Fostul europarlamentar Corneliu Vadim Tudor a mai fost internat, în martie 2013, la secţia de cardiologie a Spitalului Militar din Capitală.
Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949, în Bucureşti, era scriitor, politician şi jurnalist. Este fondatorul Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European şi fost senator.
Corneliu Vadim Tudor s-a născut la  28 noiembrie 1949, în Bucureşti, era căsătorit şi avea două fiice.
 
Puteți citi mai multe aici:
http://www.gandul.info/corneliu-vadim-tudor-a-murit-14712357.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here