Franco Gatti, liderul trioului Ricchi e Poveri: "Concertul de la Bucureşti ne-a convins să nu ne despărţim. Revenim aici pentru a mulţumi românilor!"

0
55

Ricchi E Poveri la Sala Palatului
Ricchi E Poveri la Sala Palatului

”Ne-aţi dat puterea să continuăm. În acel tragic eveniment dinaintea concertului de la Bucureşti, am vrut să ne despărţim. Concertul de la Sala Palatului ne-a făcut să ne răzgândim!” Este mesajul emoţionant pe care Franco Gatti  liderul celei mai cunoscute formaţii pop din Italia, îl transmite într-un scurt interviu acordat înaintea concertului de la Bucureşti (26 februarie 2014, Sala Palatului).
 
Anul trecut, înaintea spectacolului din ţara noastră,  Gatti (foto afiş, stânga), şi-a pierdut fiul. Alessio Gatti, în vârstă de 23 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său.
”A fost un moment de cumpănă, am fost pe punctul de a abandona totul, fără recuperarea lui Franco nu am putut continua ce ne-am propus. Am trecut de patru decenii de carieră însă nu ne-am fi închipuit că o să ne despărţim într-un astfel de moment tragic. Însă muzica vindecă, avem atâtea de spus iar prietenii noştri, publicul, ne-am dat putere”, conchid Angela Brambati şi Angelo Sotgiu.
 
Tabloul primit de Franco Gatti
Tabloul primit de Franco Gatti

”Da, căldura concertului de la Bucureşti de anul trecut, primul eveniment live după nefericitul eveniment din februarie, 2013, ne-a făcut să ne răzgândim”, adaugă aceştia. ”Tabloul primit de fanii de la Bucureşti în memoria fiului meu, ce reprezenta un copil cu aripi de înger , l-am luat în Italia şi a ajuns pe mormântul fiului meu. Vă mulţumesc!”, mărturiseşte Franco Gatti.
 
Autori a zeci de hituri ce au animat fiecare petrecere din România  între anii ’70-’90, Ricchi e Poveri se identifică cu celebrele melodii: ”Mamma Maria”, ”Voulez Vous Dancer”, ”Dimmi Quando”, ”Parla col cuore” sau ”Come eravamo”. De la debut, formaţia a vândut peste 20 de milioane discuri.
 
Pentru concertul de la Sala Palatului (26 februarie), biletele costă:
Categoria VIP: 300 lei
Categoria 1: 200 lei
Categoria 2: 150 lei
Categoria 3: 100 lei
Categoria 4: 60 lei 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here