G.S.P. : ”ANTRENOR DE PARTID ȘI DE STAT”. CHIAR AȘA? 23.08.

0
95
G.S.P. : ”ANTRENOR DE PARTID ȘI DE STAT”. CHIAR AȘA?  23.08.
sursă foto: GSP

Azi ar trebui să joace FCSB (pentru mine Steaua) primul meci cu Edi Iordănescu pe banca tehnică. Sigur că eu nu cred declarațiile pacifiste ale lui G. Becali, că nu se mai bagă la echipă, dar e treaba lui, a lor. Ce e greu de înțeles atacul murdar al ziarului de sport împotriva lui Edi Iordănescu.

Dacă procedau așa și la instalarea la CFR, ziceam că sunt consecvenți. Sau la alte echipe. Coperta și următoarele 4 pagini sunt dedicate unei echipe care n-are performanță în ultima vreme, ocupă locul 7 în clasamentul zilei. „Edward, forward politic” este un articol scris de Andrei Crăițoiu și Dan Udrea. Un amplu material care vrea să arate că antrenorul nu are merite, că a fost promovat în întreaga sa carieră de tata sau de politic. Așa o fi, dar de ce să scrii exact în ziua unui prim joc? Așa de mult le-a luat documentarea, cam 11 ani? Care o fi miza acestui atac ? În afară de ură.

Un ziar care n-a fost capabil să scrie nici două vorbe despre Turneul de la Oradea, deși a consacrat handbalului fete două pagini? E drept, CSM și Baia Mare au pierdut partidele cu Ferencvaros și Debrecen (ambele din Ungaria) dar partidele s-au transmis la DigiSport, se puteau sacrifica 3 rânduri, nu? O știre măcar.

Articolele dirijate, tendențioase din GSP sunt tot mai dese. Parcă ar fi patron iar D. Dragomir (epoca ”Atac la persoană”).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here