Gabi „Guriță” Nicolau, Adi Manolovici, Florian Stoica și Victor Solomon la Psihologul Muzical (înregistrare) (ediția 911 – 14.03.2020)

0
285

Coronavirus ne ține departe de radio. Andrei Partoș a intrat în direct prin telefon pentru a anunța scurt că urmează o ediție înregistrată. În studio s-a aflat Felix Crainicu (pentru a-i da legătura lui Andrei), iar la pupitru a fost Diana Croitorescu și Izabel Jerdea. Le mulțumim tuturor!

Pe 14 martie, v-am oferit o ediție înregistrată (din 31 ianuarie 2015), în care invitați au fost Gabi „Guriță” Nicolau, Adi Manolovici, Florian Stoica și Victor Solomon.

Adi Manolovici şi Gabi Nicolau „Guriţă” hotărâseră să participe la Eurovision împreună. Din acest motiv au venit ca să testeze piesa propusă, „Love, Peace & Joy” (compoziţia lui Manolovici pe versurile semnate de Cristina Popa) pentru a afla opinii de la ascultători. Toate reacţiile au fost pozitive. A fost o primă oră tonică şi bogată-n informaţii.

Florian Stoica (solist vocal, născut la Urlaţi în 1961 – d. 13.11.2019) şi Victor Solomon (născut la Slănic Prahova în 1969) au fost membri de bază ai grupului braşovean Conexiuni. Stoica era membru din 1983, Solomon a sosit cu ceva ani mai târziu. În 2014, la sugestia lui Ivan Patzaichin, au decis să cânte în doi, voce şi chitară, aşa că era momentul să debuteze şi la R.R.A. în această formulă. Au cântat 100% live şi unplugged piese din repertoriul Conexiuni (compoziţiile lor) dar şi câte un cover. Au avut multe de povestit, pentru că sunt peste 30 de ani de carieră de relatat.

A fost un In Memoriam Florian Stoica și sperăm că v-a făcut plăcere să reascultați.

Aveși înregistrarea mai jos:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here