Psihologul Muzical (ediția 1020 – 30.04.2022): Poesis (Marius Bațu și Eugen Baboi), Top Eurovision și Top Coveruri Românești (completări)

0
381

Psihologul Muzical (ediția 1020 – 30.04.2022): Poesis (Marius Bațu și Eugen Baboi), Top Eurovision și Top Coveruri Românești (completări)Așa cum v-am obișnuit, primele două ore au fost live. Veți putea asculta noutăți muzicale, repere din agenda zilei, precum și cântece propuse de prietenii emisiunii.

Urmează fragmente din 1 Aprilie 2017, când în studio s-au aflat Marius Bațu și Eugen Baboi. A fost debutul în emisiune a grupului Poesis. Prin venirea în țară, într-o scurtă vizită de lucru, Eugen Baboi a întregit formula, alături de Marius Bațu, bucurându-ne cu povestiri din copilăria lor constănțeană. Eugen a venit din Canada, a ajuns apoi la Brașov împreună cu Marius și au venit apoi la R.R.A. N-a dormit de 72 de ore, dar s-a descurcat remarcabil. Cei doi au cântat, au fost extrem de tonici, au propus piese de pe albumele precedente.

În ultima oră, veți putea asculta două topuri. Primul este cel cu piesele de la Eurovision, al doilea este Top Coveruri Românești (este vorba despre piese care nu au intrat în top 10).

Puteți asculta mai jos.

Audio:

 

 

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here