Gabriel Cotabiţă şi Mihai Pocorschi la Psihologul muzical (ediţia 689 din 12.12.2015) – AUDIO

0
134

Mihai Pocorschi Andrei Partos Gabriel Cotabita la Radio Romania 2015A fost prima întâlnire a lui Gabi Cotabiţă cu ascultătorii noştri după cunoscuta perioadă dramatică. A fost prima prezenţă într-o emisiune live. Mihai Pocorschi, coleg şi prieten al lui Gabi a venit cu amintiri comune, cu pagini din istoria Holograf, cu muzica VH2, cu o piesă nouă a fiului său, chitaristul Vladimir Pocorschi. Piesa „The Call” a apărut la noi în premieră, iar în SUA se difuzează din 11 decembrie. Gabi şi-a păstrat simţul umorului, iar discuţia serioasă legată de muzica generaţiilor a arătat că rămâne un analist atent al fenomenului. De Revelion va cânta la Sibiu, iar VH2 pregăteşte piese noi. Au fost şi colaborări cu alţi compozitori ale lui G. Cotabiţă (Matteo şi Cornel Ilie), dar şi propunerile lui Mihai cu VH2 în primul rând. Au fost multe mesaje emoţionante care exprimau bucuria reauzirii lui Gabi Cotabiţă refăcut şi sănătos. Un subiect abordat cu emoţie şi sezizitate a fost cel al Galei Chapeau din 29 octombrie.
Am avut şi un telefon-surpriză. Narcisa Suciu abia sosită din Finlanda, a dialogat cu noi de pe Aeroport. Are o agendă extrem de încărcată, un turneu prin ţară cu multe cântări şi asta pentru că în Finlanda nu are activitate artistică. Reauzirea cu Mihai Pocorschi a fost reciproc fericită, pentru că cei doi au colaborat la o serie de înregistrări, printre care şi piesa „Poate tu, poate eu” printre cele mai frumoase creaţii de dragoste din ultimele decenii.
Veţi asculta şi un interviu realizat de Iulia Radu cu basistul Billy Sheehan (în 2012 dar nedifuzat la radio până acum). Au fost şi piese cu două dintre proiectele importante în care e implicat Sheehan.
Am avut prime audiţii de la Ada Milea, Mircea Ifrim, Marian Filip, Smoke Weaver. A fost un nou concurs cu tema Alessandro Safina (două câştigătoare vor merge pe 21.12 la concertul tenorului italian).
Top Sentimental Van Halen din ultima oră are pe primele locuri hiturile votate de ascultători: 1. Can’ t Stop Lovin’ You. 2. Jump 3. Ain’ t Talkin’ Bout Love
Audio:

 
Selecţia mesajelor (aproape 300!)
Gabriela Mirela Bota Ne bucuram enorm si abia asteptam sa-l auzim pe Gabi!
Cristina, metalfan: Wow! Vom avea o Noapte albastră! 🙂
Socaciu Corina Gabriel stii ca te iubim ! Ai grijă de tine !
Ovidiu Virca Bună noapte de lângă Ingolstadt! Super invitați! Emisiune ușoară!
Laura: Mă bucur mult că i-aţi invitat pe Gabi şi Mihai! Mi-aş dori să ascult piesa cu controlorul.
Simona, metalfan: Întrebare pentru Pocorshi: Ce mai face Vladimir? De ce l-aţi lăsat să meargă la Vocea României? L-a ajutat cu ceva?
Ştefan Drăguşin: De unde vine numele VH2???
Dragoş Şeuleanu: Felicitări pentru discuţia interesantă despre valorile morale ale artiştilor. Mihai şi Gabi sunt doi muzicieni care câştigă prin calitate şi seriozitate. Mai sunt şi doi parteneri adevăraţi!
Oana Iacob Fanele ” nebunele „, cele de acum 25 de ani, nu ne ascundem de buletin acum, ne bucuram să te auzim și la radio, Gabi drag si nu ți cerem să canti intr un oraș anume, noi stii ca venim după tine, vrem doar să ne aducă Moș Crăciun o întrunire a fan clubului, asa ca pe vremuri. Hai, nu ne boscorodi  Te pupam… Toate. Multumim Andrei Partos pentru această noapte ….albastră!
Laurenţiu: Deci… Mihai Pocorschi este un fel de Ritchie Blackmore care a plecat din Deep Purple fără pretenţii la numele grupului şi şi-a făcut o carieră solo remarcabilă!
Gunther, Dusseldorf, Germania: Bună seara! Bun venit invitaţilor. Fiica mea este fan VH2!
Darie Marza: Dragilor, azi la Toronto au fost plus 15 grade, dar daca e nevoie, se fac si minus 10 pentru voi, numa’ venitiiiii!!
Lavinia Ban: Mulţumesc pentru Narcisa Suciu! Ador piesele ei!!
Yanni, Grecia: Felicitări celor doi invitaţi! Mă bucur că v-am ascultat în această noapte!
Robby, Reşiţa: Sezaţională piesa lui Vladimir!
Maria, Spania: Mă bucur nespus de mult că am şansa să îi ascult pe cei doi la Psiholog!
Rodica: Sunt alături de voi până la final! Mă bucur că i-aţi avut în studio pe cei doi invitaţi!
Dan, fan The Cure: Să vină The Cure! E una dintre cele mai iubite trupe din lume! Acum urmează să cânte la Roma şi concertul e deja sold-out! Să vină la Bucureşti!!
Cristina, metalfan: Aoleu!! În care „lume” e cea mai iubită trupă The Cure?! Să ştiu să nu mă duc acolo! :))))
Oana: Vă mulţumesc pentru această surpriză plăcută! Parcă e un puşti, cu atâta bucurie vorbeşte despre muzică. Parcă e un adolescent!
Niko, Milano: L-am văzut şi eu pe Billy Sheehan la Milano! Îmi place foarte mult şi mi-aţi făcut o mare bucurie difuzând interviul! Apropo de concerte… Ştiţi la ce concert am eu bilet? Duminică am să-l văd din nou live pe fostul dvs invitat: Michael Angelo Batio! 🙂 Abia aştept!
Sonia: Mă bucur mult că aţi difuzat acest interviu!
Veronica, Cluj: Am votat şi Van Halen în topul trupelor aşteptate în România! 🙂 Ar fi un vis devenit realitate!
Robby, Reşiţa: Am sărit în pat! Cred că l-am rupt… S-a auzit un zgomot şi… cred că s-a făcut şi o „groapă” în pat… Asta-i viaţa!
Raluca: Mulţumesc pentru Celelalte Cuvinte! Şi pentru Van Halen! Şi mai ales pentru interviu!
Mihail Turturică: Multumesc frumos, Andrei Partos si echipa Psihologul muzical, pentru CADOUL oferit!
Ciolan Bogdan Am fost pe.receptie toata noaptea!invitatii au fost senzationali!
Pete Iordache Wow, ce surpriza minunata! Bun venit invitatlor!!!
Marlena Popa Bună noapte pentru tine şi pentru invitații tăi Andrei !
E pur şi simplu minunat să-l auzim din nou pe Gabriel Cotabiță !
Ediția este cu siguranță una de colecție !
Emil Bedreag Prezent la datorie, cu lacrimi in ochi…este o minune ca aveti in aceasta seara un invitat care este iubit de o tara intreaga si pe care eu vreau sa-l salut cu drag si respect, si sa-i spun …SA NU UITI NICIODATA DRAGOSTEA !!! Buna noapte !
Mirela Dragusin Bun venit, oameni dragi ! Nu am inteles exact data si ora intrunirii Fan-Clubului! Multumim Andrei pentru surpriza!
 
sursa: Radio România Actualităţi

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here