GÂNDURI DE MIERCURI

0
156

Diana Croitorescu

* De foarte mulţi ani, poate de 8-9, mai multe nopţi de vineri am avut-o la pupitrul tehnic şi muzical al Studioului 31 pe Diana Petrovici. Cu siguranţă  i-aţi auzit numele. Recent a anunţat că se mărită şi a plecat la Bruxelles, unde activează soţul. Vinerea trecută a revenit la muncă, a fost prima ediţie cu doamna Croitorescu la pupitru! Era nerăbdătoare să plece, pentru câteva zile la mare, cu o prietenă, colegă din radio. Abia luni am aflat de la Adriana Anica faptul că cele două s-au aflat în acel autocar de pe autostradă, care s-a răsturnat urmare a unei ciocniri cu o maşină mică. Doamnele au ajuns la spital. Am vorbit la telefon cu Diana şi părea să aibă un moral bun, deşi are mai multe traumatisme, răni, tăieturi. Se bucura că n-a mers cu fiica ei în această miniexcursie! Îi doresc, în numele prietenilor emisiunii, multă sănătate, refacere rapidă şi revenire alături de familie. Poate şi la nopţile de vineri! * Întâmplarea m-a convins să merg cu trenul cât pot de des! Oricum nu cu autocar sau microbus! *Ştirea cu accidentul apare şi azi la ProTV (9,12 minute) numai că numărul călătorilor, accidentaţilor e mereu diferit.
 
* Când îl văd pe Costel Gâlcă vorbind despre echipă, mă îngrozesc! Nu ştiu cum comunică cu jucătorii, ce fel de autoritate a căpătat, dar felul sărac în care se exprimă la conferinţe de presă arată că e profund apăsat de misiunea grea pe care o are. Ne-a spus că adversarul e foarte bun (n-a auzit nimeni de echipa asta!), că terenul sintetic e greu, că absenţele din echipă contează, că are nevoie de întăriri (pe care nu le va primi!). Baftă, Steaua!
* Naţionala de polo n-a rezistat în faţa echipei Italiei. Mă aşteptam la un meci mai echilibrat. A fost 9-4 pentru italieni, dar mai avem speranţe să mergem mai departe, dacă batem Grecia şi Rusia. Campionatul European de la Budapesta se poate vedea pe Eurosport 2.
* O anomalie fotbalistică. Messi cel mai bun jucător la C.M. Au fost cel puţin 5-6 jucători mai buni…Stranie decizie a cuiva…Până şi Blatter s-a mirat. Cel mai bun portar a fost într-adevăr germanul  Neuer! Primirile  în ţările lor a echipelor în Germania şi Argentina au fost impresionante.
*Tot mai multe spaţii comerciale de la partere de bloc (cel puţin din apropierea mea) stau nefolosite, părăsite, „For Rent”!
* Presupusa dreaptă, opoziţia, nu are un prezidenţiabil valabil. Forţa Civică fuzionează cu PDL, dar PDL nu fuzionează cu PNL..V.Ponta are motive să fie sigur pe succesul său din noiembrie!
*Avem în apropiere o singură librărie. E bine aprovizionată, sunt două doamne de treabă gestionare. Ei bine, pleacă ambele în concediu, aşa că două-trei săptămâni să ne descurcăm. Cam aşa se ţine cont de nevoile cetăţenilor în plin centrul Capitalei!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here