GÂNDURI DE MIERCURI

0
120

Diana Croitorescu

* De foarte mulţi ani, poate de 8-9, mai multe nopţi de vineri am avut-o la pupitrul tehnic şi muzical al Studioului 31 pe Diana Petrovici. Cu siguranţă  i-aţi auzit numele. Recent a anunţat că se mărită şi a plecat la Bruxelles, unde activează soţul. Vinerea trecută a revenit la muncă, a fost prima ediţie cu doamna Croitorescu la pupitru! Era nerăbdătoare să plece, pentru câteva zile la mare, cu o prietenă, colegă din radio. Abia luni am aflat de la Adriana Anica faptul că cele două s-au aflat în acel autocar de pe autostradă, care s-a răsturnat urmare a unei ciocniri cu o maşină mică. Doamnele au ajuns la spital. Am vorbit la telefon cu Diana şi părea să aibă un moral bun, deşi are mai multe traumatisme, răni, tăieturi. Se bucura că n-a mers cu fiica ei în această miniexcursie! Îi doresc, în numele prietenilor emisiunii, multă sănătate, refacere rapidă şi revenire alături de familie. Poate şi la nopţile de vineri! * Întâmplarea m-a convins să merg cu trenul cât pot de des! Oricum nu cu autocar sau microbus! *Ştirea cu accidentul apare şi azi la ProTV (9,12 minute) numai că numărul călătorilor, accidentaţilor e mereu diferit.
 
* Când îl văd pe Costel Gâlcă vorbind despre echipă, mă îngrozesc! Nu ştiu cum comunică cu jucătorii, ce fel de autoritate a căpătat, dar felul sărac în care se exprimă la conferinţe de presă arată că e profund apăsat de misiunea grea pe care o are. Ne-a spus că adversarul e foarte bun (n-a auzit nimeni de echipa asta!), că terenul sintetic e greu, că absenţele din echipă contează, că are nevoie de întăriri (pe care nu le va primi!). Baftă, Steaua!
* Naţionala de polo n-a rezistat în faţa echipei Italiei. Mă aşteptam la un meci mai echilibrat. A fost 9-4 pentru italieni, dar mai avem speranţe să mergem mai departe, dacă batem Grecia şi Rusia. Campionatul European de la Budapesta se poate vedea pe Eurosport 2.
* O anomalie fotbalistică. Messi cel mai bun jucător la C.M. Au fost cel puţin 5-6 jucători mai buni…Stranie decizie a cuiva…Până şi Blatter s-a mirat. Cel mai bun portar a fost într-adevăr germanul  Neuer! Primirile  în ţările lor a echipelor în Germania şi Argentina au fost impresionante.
*Tot mai multe spaţii comerciale de la partere de bloc (cel puţin din apropierea mea) stau nefolosite, părăsite, „For Rent”!
* Presupusa dreaptă, opoziţia, nu are un prezidenţiabil valabil. Forţa Civică fuzionează cu PDL, dar PDL nu fuzionează cu PNL..V.Ponta are motive să fie sigur pe succesul său din noiembrie!
*Avem în apropiere o singură librărie. E bine aprovizionată, sunt două doamne de treabă gestionare. Ei bine, pleacă ambele în concediu, aşa că două-trei săptămâni să ne descurcăm. Cam aşa se ţine cont de nevoile cetăţenilor în plin centrul Capitalei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here