Gheorghe Zamfir sarbatoreste 75 de ani pe 5 aprilie la Hard Rock Cafe

0
18
Gheorghe Zamfir 5 aprilie aMaestrul absolut al naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta la cererea publicului pentru a doua oara pe scena de la Hard Rock Cafe, pe 5 aprilie de la ora 21:30, dupa showul sold out din ianuarie ! Ocazia este si una anviersara pentru ca la ora 00:00 Gheorghe Zamfir implineste 75 de ani !
Artistul ce a revoluţionat sunetul şi a adus acordurile naiului la rang de artă, va fi însoţit de trupa sa de acompaniament şi te va delecta cu acorduri clasice, dar şi cu momente surpriză, ce vor avea în prim plan secvenţe pop-rock de referinţă sau pasaje muzicale din filme celebre.
Pe lângă faptul că a readus în inima şi în atenţia publicului un instrument aproape uitat, Gheorghe Zamfir şi-a legat de-a lungul timpului numele de liniile melodice ale unor producţii cinematografice de mare calibru. De la apariţia notabilă de pe coloana sonoră a legendarei producţii „Le grand blond avec une chaussure noire”, până la mai recentele interpretări incluse în tema sonoră a filmelor “Kill Bill”, “Once upon a Time in America” sau “Karate Kid”, contribuţia artistului în domeniul muzicii de film este remarcabilă.
Personalitate marcantă a culturii mondiale, Gheorghe Zamfir a fost salutat de instituţii prestigioase din lumea întreagă prin acordarea unor premii şi distincţii printre care se numără: Medalia Vaticanului, Ordinul Meritul Cultural al Franţei, Titlul de Ofițer și Cavaler al Franţei, Belgiei şi Luxemburgului şi Ordinul Comandorului în Columbia.
Aşadar, pe 5 aprilie de la ora 21.30, te aşteptăm la un concert distins, în care muzica de film, compoziţiile proprii şi reinterpetările unor melodii intrate în istorie te vor captiva şi încânta în egală măsură.
Biletele pentru concertul lui Gheorghe Zamfir se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro(www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.
Biletele au următoarele preţuri:
– 90 de lei, acces general cu loc la masa
– 120 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 90 de lei.
Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here