GHIVECI CUM N-AȚI MAI PĂPAT (17.09)

0
98

Radu Banciu este în reluare pe LookSport și comentează meciurile din Franța, în frunte cu PSG- Marseille 0-1. O seară magică, afirmă ”specialistul”. PSG are zero puncte, ceva istoric. După două meciuri. Cea mai mare echipă din Europa? La ce? Poate la bani cheltuiți. Citează TeleFoot, pentru că el cunoaște oamenii de acolo. S-a întâlnit cu unul la București. ”Neymar și DiMaria erau carbonizați, nu puteau juca nimic, chiar dacă stăteau toată noaptea în teren”. Pitoresc nenea Banciu!

Nicușor Dan nu m-a convins la B1TV cu argumentele sale privind acuza de ”trafic de influență”. Nu cred că a luat sau a cerut bani, dar ceva e putred în povestea lui. S. Mânăstire n-a fost deloc prietenos, vizibil pornit să-l încuie. De ce afirmă un moderator că unele construcții sunt ilegale sau semilegale, dacă nu are probe? A fost băgat Dan Cristian Popescu actual PSD,candidat la Sectorul 2. Tot pentru a-i da la gioale lui Nicușor. Și CTP l-a criticat pe Nicușor, iar Mănăstire i-a tras-o, după care i-a zis pa!* Dealtfel Ciuvică, Gâdea, Roșca Stănescu și alții de la A3 au stabilit clar că Nicușor Dan trebuie să se retragă. Nici Băsescu nu l-a menajat, dar pe alt post. *

La Ferma Vedetelor (ProTV) nu reușesc să stau mult. Orășeni contra Săteni. Mihaela Rădulescu seamănă tot mai mult cu Cher, ca număr de operații. Probe sadice, gen Asia Expres, doar că e acasă la noi. Reguli aproximative. Mihaela comentează, arbitrează, jurizează. Cezar Ouatu e destul de ofticos decât credeam. Atât știu. Există și Bandiți printre care și Giulia ”doi găini” Nahmany. Mai vedem.

Bravo ai stil celebrities (Kanal D) e o un loc perfect să vezi cum sunt țațele și cât de diferite sunt față de fetele decente. Eu am recunoscut-o numai pe Alexandra Ungureanu.Mai era și actrița Oana Radu. Bianca Rus e o certăreață care se crede artistă. Tonciu e cunoscută, dar celebritate nu poate fi. E conflictuală cronică și la I.Q. n-o poate ajuta niciun stilist. Jurații Bădulescu, Maurice Munteanu și Botezatu (a spus că stiliștii din țară nu-l interesează, că nu-și merită titulatura, că le iau banii fetelor degeaba) se ciondănesc, de dragul show-ului, cu unele concurente. Ținute, care să merite atenție, n-am văzut, dar nici nu mă pricep. Limba română suferă des, dar asta ține de auz.

 

AVEM METROU ÎN DRUMUL TABEREI! 

După 8-9 ani, a pornit Magistrala 5. 10 stații, 7 km. Lume multă, șefi, politicieni la inaugurare. Preafericitul n-a fost. Un metrou nesfințit nu e potrivit!

Tenis de la Roma la ore matinale și de seară. Fetele la DigiSport, băieții la Eurosport. Simona Halep și Monica Niculescu au trecut de o pereche cu nume grele din Ucraina. Begu a bătut o italiancă. Simona s-a chinuit cu o italiancă mică de tot și a bătut-o cu 2-0.A jucat crispată, cu multe erori, dar sper să intre în formă curând!

Neatza cu Răzvan și Dani s-a mutat la un bowling.* Mămica și șefa Camelia Potec (președinta Federației de Natație și Pentatlon) ne-a arătat ce meniu de matineu are o fostă campioană. Bună ideea unor ediții în aer liber a celor de la Antena 1.

  • Medeea Marinescu la Digi24 la Oamenii dimineții.

*Se sparg și se fură bancomatele pe rupte. Acum și în județul Galați. (15.09) Mai avem Poliție?

*Știre la Digi24. O pisică a traversat pista de atletism în timp ce atleții aveau o cursă de 100 de metri. Nimeni n-a căzut, nu s-a oprit. Pisica a trecut și s-a dus. Nu contează țara sau anul. Asta e o știre?

*Ești bucureștean și vrei o cale mai rapidă către prieteni? Scrie la Primăria Generală!  Zilnic pe unele canale. Moca, nu-i așa?

*FCSB a plecat în Serbia fără staff-ul, testat pozitiv. De fapt sunt 6. Discuție aprigă pe tema comunicării. De ce nu s-a spus din timp? Au fost două cazuri din 10 septembrie. De ce n-au fost anunțate? Răureanu acuză LPF de complicitate, adică s-a ascuns o faptă gravă, susțin V. Moraru și eternul Decebal Rădulescu. Adică, ei sugerează, că FCSB a jucat cu doi bolnavi împortriva Voluntari și poate i-a infectat pe adversari? Se impune o anchetă, nu? D.R. își amintește că și acum o lună au fost 4 oameni de la FCSB declarați pozitiv. Păi de ce nu dă informația exactă? Erau juniorii, care au revenit atunci din vacanță. El nu știa cine sunt cei care n-au plecat azi în Serbia. Leprele din presă nici măcar nu se mai pot documenta? Aruncăm cu supoziții? A felicitat clinica domnului Becali!!! Wow, câtă ipocrizie! * Mai grav e că niciunul dintre cei din studio nu știe care sunt regulile UEFA. Se testează din nou în Serbia sau nu? În final cazurile sunt mai multe și e posibil ca FCSB să nu poată juca.

*Două seri la rând, Alin Oprea își relatează durerile legate de fosta soție. Capatos consideră că e un subiect demn de dezbătut prelung. E sunat și avocatul lui Alin, ca să fie totul echidistant. Alin și-a donat apartamentele, iar el nu mai are nimic. Soția l-a lăsat pe afară. Conturile lui, comune cu soția, s-au golit. Zice el.Avea încredere în ea. Asta cu cont comun n-am prea auzit-o nicăieri. Copiii sunt alături de soție. Capatos speculează punându-l pe Alin în situație penibilă. Alin nu acceptă șantajul. Divorțul nu trebuie să fie din vina cuiva, măi Lombroso! Există și ”vina ambelor părți”. Partajul n-are legătură cu adulterul. Rar am auzit atâtea prostii emise de Capatos, care vrea să înlocuiască lipsa de cuvinte ale celorlalți. Copiii sunt majori, au contract cu tatăl și trebuie să-l respecte.

PATRICIA ȚIG, CAMPIOANĂ LA ISTANBUL!

Mă așteptam la zeci, sute de susțănători pe FB când am relatat partida. E vorba de o finală unde rar ajung ale noastre. E turneu WTA, așa că aduce și puncte, iar E. Bouchard e o jucătoare cu rezultate, chiar dacă acum era, conjunctural, pe 270…Patricia a avut momente foarte bune, dar și căderi. A beneficiat de 8 mingi de meci și a reușit în tie-break să câștige primul ei titlu!

T.C.D.U. (sezonul 15)

Cu Jojo, cu Monica, Marcel , Țociu și Adriana Trandafir (replici excepționale) au fost Ciobanu și Dolănescu, Vârciu, A. Ștefănescu, Toto (nu știu cine e)…Din păcate oferta muzicală e subțire rău. Oferta muzicală a producătorilor. Taraf cu Evora pentru Jojo? Juratul Temișan era la exact acea oră la A3, unde se vorbea despre alegeri. Soția lui, Monica Davidescu, e candidată, prezentă în studio, alături de Marian Râlea, era și candidatul Claudiu Bleonț.

SURPRIZĂ ÎN FRANȚA

O. Marseille a bătut PSG (fără Mbappe) chiar la Paris. Un meci cu multe durități, cartonașe, bătaie generalizată. Pe 16.09. PSG a jucat acasă cu Metz. Dacă n-aș auzi observații rasiste gen nu-i poți deosebi (aluzie la numeroșii jucători de culoare) ar fi perfect. Ștefănescu și Angheluță încurcă des și jucătorii albi, blonzi chiar. După atâtea partide comentate, îi poți învăța și după cum se mișcă. Plus că ei vorbesc din studio și pot auzi comentariul francez în cască. PSG dă gol în min 93 deși avea doi oameni mai puțini.

SELLY E ANDREI ȘELARU!

Am avut o revelație la Digi24 ( 12.09) unde băiatul a fost invitat la cină cu Ionela Năstase. Muzica e o joacă, nu vrea să facă o carieră… În plus, e un Andrei!

OSAKA DIN NOU CAMPIOANĂ ÎN SUA

Finala pandemică s-a desfășurat între Azarenka și Osaka. Experianța i-a adus jucătoarei din Belarus un prim set lejer, a urmat egalarea pentru japoneză și un final muncit, spectaculos, cu multe schimburi lungi. 1-6, 6-3, 6-3. Recunosc, am o simpatie neexprimată pentru Azarenka pentru că e născută pe 31 iulie 1989.

VOLUNTARI-FCSB 2-1

Ov. Popescu pierde mingea în atac, urmează acțiune cursivă  și gol frumos pentru Mailat. Buș nu primește mingi, este sabotat vizibil de vedetele Man, Coman, Tănase… În schimb Buș greșește când primește, în sfârșit o minge, Vlad face greșeli, echipa începe să-și arate limitele? Așa repede. Briceag, mare achiziție. Nu ajung la poartă, pasează prost, după ce au luat gol n-a mers nimic. La pauză schimbările sunt făcute tot de ”absentul” Becali. Se vede după lipsa lor de logică. Toni Petrea e doar o imagine. În schimb ”voluntarul” Teja arată că știe meserie, când e lăsat să facă treabă. Dennis Man a avut o foarfecă frumoasă, dar a nimerit bara!  Continuă să decidă Angheluță de la microfon când e fault și când nu. Buziuc e noua descoperire? Apărare foarte slabă. Gol din pasa lui Moruțan înscris de Man și apoi o ratare imensă Voluntari. Echipă fără rezerve, fără stil de joc, fără investiții. Poate ia bani din pariuri?

HANDBAL FETE

Ale noastre de la Vâlcea s-au mișcat bine o repriză la Brest. Apoi au căzut și au pierdut cu 28-21. Brest are un lot puternic, dar cu un joc mai cu nerv se putea obține mai mult.* ȚSKA Moscova a jucat cu Gyor. Meci foarte echilibrat, nivel ridicat. 27-27. O plăcere!* Ferencvaros Budapesta putea invânge Rostov, dar a avut minute bune fără gol. A pierdut la un punct. Am reținut numărul mare de jucătoare maghiare din echipa clasată pe doi în campionatul Ungariei. * CSM București a jucat cu sala goală (deși peste tot am văzut public, adică în Franța, Ungaria, Rusia) și a bătut pe Metz cu 12 goluri date de Cristina Neagu. Metz mult sub nivelul de anul trecut. CSM încă nu la nivelul sperat! 31-26, un scor confortabil!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here