Gigi Becali a donat suma necesară pentru operația lui Leo Iorga!

0
94


VEȘTI BUNE PENTRU LEO IORGA! Gigi Becali a donat suma necesară iar Leo va fi operat pe 9 mai. Îi dorim sănătate!
Mai jos puteți citi textul postat pe pagina de Facebook „Alături de Leo Iorga”:
UPDATE 1 –
Dragi prieteni, va impartasim bucuria unei vesti bune. Asa cum spuneam si aseara, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, s-a implicat personal in rezolvarea problemei legate de interventia chirurgicala la care va fi supus Leo peste trei zile. După discutiile purtate de domnul ministru cu conducerea spitalului Monza unde va fi operat Leo, s-a luat hotararea ca interventia sa fie efectuata gratuit. Cu toate acestea Leo a hotarat sa achite o parte din costurile operatiei, din respect pentru cei care s-au implicat in campanie. Asadar, restul banilor stransi pana in prezent vor fi folositi ulterior pentru tratament postoperator, recuperare, medicamente.
Va multumim domnule ministru Banicioiu!
 
 
Buna seara, dragi prieteni! In primul rand, va multumim din nou. Atat pentru dublarea numarului de prieteni care sunt Alaturi de Leo Iorga aici, pe acesta pagina, cat si pentru gestul multora dintre voi de a face donatii in contul sau pentru a-l ajuta sa treaca peste incercarea de vineri, 9 mai.
In al doilea rand, va dam nu doar o veste buna, ci doua!
Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, s-a implicat personal in problema lui Leo, acordandu-i tot sprijinul sau si discutand cu medicii care il vor opera. Multumim, domnule ministru!
Intentia lui Gigi Becali de a dona suma necesara operatiei s-a concretizat in aceasta seara. Banii au fost inmanati de varul domnului Gigi Becali unuia dintre noi, prietenii care am initiat aceasta campanie – Teo Boar, colegul lui Leo din perioada in care canta impreuna cu trupa Pacifica. Multumim, domnule Gigi Becali!
Banii donati de voi pana acum au ajuns acolo unde trebuie, in contul lui Leo. Va multumim, oameni cu suflet mare! Lista celor care au facut azi donatii e atat de lunga……incat suntem impresionati. 
Acum suntem linistiti ca operatia va putea fi efectuata. Toti banii stransi vor fi de folos pentru tratamentul post-operator, medicamente, recuperare. Va putem asigura de un lucru: Leo, ca si voi, e un om bun, un om generos. Daca suma stransa va depasi costurile tratamentelor ulterioare operatiei si recuperarii, ea va fi donata de Leo altor oameni aflati in suferinta, altor oameni bolnavi care au nevoie de o mana intinsa de ajutor.
Multumita tuturor celor care ii sunteti aproape, Leo poate zambi, pentru ca acum stie ca intra pe mainile unor medici care il vor salva. Abia asteptam sa-l vedem zambind pe scena, dupa operatie si perioada de recuperare.
Va vom tine la curent, zilnic, cu tot ce se va intampla.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here