GIGI ȘI DIGI, IUBIRE ETERNĂ…

0
97

irina petraru b1tv*Dacă echipa FCSB e alcătuită de Gigi, atunci cea a lui Dinamo e făcută de Digi! Am văzut aseară când Naum le explica invitaților, oameni care știu fotbal, cum ar trebui să joace Dinamo!
* Știe cineva cum se poate ajunge la Irina Petraru de la B1TV ? De ce vorbește răstit? De ce are un ton ridicat și vesel la orice subiect? De ce nu-l pune la punct pe individul care susține că el, parlamentar fiind, nu vrea să fie deranjat nici în vacanță, nici în weekend, nici dacă e Război Mondial?  Așa ceva nu se taxează? * O doamnă psiholog le atrage atenția invitaților politicieni că nu se înțelege nimic din povestea zilei de 8 august.* Un nesimțit exaltat îl acuză iar pe Soroș, deși Dragnea a convocat parlamentarii prin SMS. Iar el  plecat la pescuit! C-așa se respectă electoratul!* Tăriceanu nu ratează nicio ocazie de a le răspunde iritat jurnaliștilor. El dorește să se discute în termeni mai elevați, puțin. Îi pune la punct la fiecare întrebare, dar nu le răspunde punctual la nimic. Care e problema? Așa e al doilea om în Stat. N-am aflat care va fi prețul benzinei la pompă. A mai și mințit afirmând că noi avem cea mai ieftină benzină din Europa!
* Investitorii de la Dinamo n-au avut acces în lojele stadionului pentru că acestea sunt proprietatea lui Nicolae Badea. Tot din cauza acestuia nu se poate  reface stadionul din Ștefan cel Mare. Lumea susține că sumele care se cer pentru anularea litigiilor sunt rezonabile, dar Negoiță nu vrea să plătească. Deci ei nu au conflict cu Ministerul de interne, ci între ei, privații. Nu e mai grav? Mai penibil? Dar rămâne întrebarea: cu ce bani s-a construit Parcul Dinamo? Eu știam că sunt banii noștri, dar aflu că erau au lor!
* V.V. Ponta a fost invitat la Realitatea TV ( 7.08). Denise Rifai (o persoană aflată mereu în trepidație) a adus în discuție un subiect, pe care mai bine-l ocolea. Insolvența postului. Așa am aflat că din 2011 este situația care ducea logic la faliment, nicidecum la funcționarea liniștită. Ponta a răspuns relaxat și a spus că acum e treaba guvernului actual, dar el își păstrează opinia. Și deduc că ar avea dreptate.
* Mai multe posturi teve au descoperit abia acum epava Evanghelia de la Costinești. E uluitor când de lent circulă informația în epoca internetului! Am văzut cel puțin două reportaje, care subliniau și starea de degradare, dar și istoria (presupusă) a epavei. Vă dați seama că în 27 de ani n-au reușit să afle nimic nou? Că în 50 de ani nimeni nu s-a gândit să facă ceva cu epava cu excepția hoților de fier vechi?
* Banca de lapte matern este încă nedeschisă. E de 6 luni gata, se spune la TVR1, dar încă n-a primit aviz de funcționare! În Europa există 214 Bănci de acest gen.
* FCSB salvată de tineri la Chiajna. Asta scrie luni pe ecran la DigiSport. Dece oare? Au lipsit 5-6 titulari, unii accidentați, alții ținuți la odihnă, echipa a avut meci oficial extern (despre Astra și Craiova așa s-au pronunțat specialiștii de la același post, cum că au fost obosiți după partidele externe), căldură mare, teren sintetic. Tinerii respectivi nu fac parte din lot? Ce au salvat?  A înscris pentru că era normal s-o facă Ciudat e că în GSP de azi nu apar statisticile cu șuturile la și pe poartă. Nu de alta, dar Miriuță zicea că merita un egal. Pentru că a dat un gol?
* Pentru Dan Filoti, băiatul fără voce și creier adecvat, can-can-uri înseamnă ”french can can”. Asta pentru că pe Dică (antrenorul de la FCSB) nu-l interesează subiectele de scandal, cum ar vrea băiețeii însetați din presă! * Declarațiile lui Contra îl arată pe acesta așa cum speram să nu fie. El e antrenor, el nu are dreptul să dea replici unui patron al altei echipe. A vorbit ca un suporter de la peluză, iar papagalii din studioul matinal l-au savurat, deși doi dintre ei au păpat bani frumoși de la Steaua. * Cred că cea mai bună cale pentru FCSB este să refuze echipele fără nume, fără CV impresionant la tragerile la sorți din Europa. Ca să nu se supere Contra. Să joace numai cu Milan, Bacelona, Chelsea, Real, Manchester, Bayern, Juventus…Coeficientul Stelei i-a adus o echipă vicecampioană din Cehia, în timp ce Dinamo a jucat cu Bilbao (care a ocupat locul 7 în Spania, parcă…)..
* Presa cultivă, fără pauză, ura dintre echipe. După declarațiile imbecile ale lui Becali și Stoica, au urmat replici provocate de manipulatori din partea celor de la Dinamo. Titlu în GSP:” Nu vă suportăm!”. Dinamo n-a luat un titlu de 10 ani, n-a jucat în Europa de 5 ani (acum a avut două jocuri). Contra a invocat înfrângerile categorice ale Stelei în fața echipelor puternice din Spania, Italia sau Germania. So what? Măcar au ajuns să joace cu ele!
 RomâniaTv a dat un Special cu Ștefan Andrei (decedat în 2014) intervievat de Grigore Cartianu. Era la Adevărul de atunci. Nici nu-l recunoșteam pe Ștefan Andrei. A spus multe despre cum era epoca lui Ceaușescu, despre conflictul lui cu Elena Ceaușescu, despre politica externă, despre exilul la Snagov…Detenția, urmările…
*Viitorul a pierdut la Sepsi cu 1-0. Hagi n-a mai câtigat de multă vreme. Oare ce se petrece acolo? Aflu că Țucudean e dat afară sau e pe cale din cauza unor conflicte…
* Andrei Gheorghe a comunicat bine cu Mircea Dinescu. Cum unde?  La TVR HD. Pentru că eu am prins o reluare. O emisiune cu părți bogate, dar și unele inutile.  Dacă urmăream serialul aflam absolut tot despre Mircea Dinescu. De asta sunt sigur! * L-am văzut și pe Horia Brenciu la Dinescu. Nu s-au potrivit deloc.
* Partida de retragere a Ramonei Farcău a fost o sărbătoare la TVR2 și TVRHD. Transmisie de la Rm. Vâlcea. Un reportaj de două pagini am găsit și în GSP-ul de luni. Fapt lăudabil! * Merită lăudați și cei de la DigiSport pentru faptul că au dus-o pe Cristina Neagu la fosta ei școală din București.
* Amara la TVR2  ! Ediția a 50-a. Corina Dănilă s-a descurcat foarte bine cu prezentarea. Jurați de lux ,printre care Titus Andrei, Horia Moculescu, Adrian Romcescu…Orchestră pe scenă, sală plină…E bine că muzica ușoară are locuri de desfășurare. E păcat că promovarea a fost spre zero! Nu-i grav că unii concurenți au urlat, alții au falsat…Recitalul Nico a fost foarte reușit. Am prins și o parte de recital Direcția 5, care numai de Amara nu părea, dar publicului i-a plăcut. Marian Ionescu era la clape, cu plete, iar a doua voce e o blondă drăguță și expresivă, care-l concurează intens pe Cristi Enache!
*30.000 de cereri pentru voucherele promise de Primăria Generală! Cele de 500 lei pentru biciclete.  Adică s-au dus unii degeaba la coadă? Oare când vor primii documentul măcar primii 5000? Și care magazine au atâtea biciclete?
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here