„Havana Moon“, filmul concertului The Rolling Stones în Cuba, va rula în România

0
119

the rolling stonesArticol preluat din Adevărul
Havana Moon“, filmul concertului pe care formaţia britanică The Rolling Stones l-a susţinut în Cuba, va rula în cinematografe din întreaga lume pe 23 septembrie, iar la Bucureşti el va putea fi vizionat la Grand Cinema & More.
Havana Moon: The Rolling Stones Live in Cuba“, regizat de Paul Dugdale, va rula o singură noapte în cinematografe. Posibilitatea de rezervare a biletelor online, dar şi informaţii suplimentare privind programul cinematografului sunt disponibile pe grandentertainment.ro.
„Prin intermediul înregistrării «Havana Moon» reuşim să aducem în sălile noastre nu doar muzică, spectacol şi producţii video impecabile, ci şi o fărâmă de istorie“, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments, citată de News.ro.
Aproximativ o jumătate de milion de spectatori au asistat, pe 25 martie, la concertul The Rolling Stones de la Havana, primul susţinut de legendara trupă britanică în Cuba, o ţară în care muzica rock a fost interzisă de regimul comunist.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/film/havana-moon-filmul-concertului-the-rolling-stones-cuba-rula-romania-video-1_57d03b095ab6550cb8742c91/index.html
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here