HOLBĂRI AMESTECATE.

0
14

watching tv*Am văzut expunerea, lectura lui Klaus Iohannis la CSM. Nu mi-a plăcut. Un text scris de vajnicii penelişti care nu agreau independenţa Justiţiei nici acum 10 ani. Să fie acesta încă un semn, cum sublinia şi Ion Cristoiu? Jurnalistul s-a referit la refacerea USL. Eu cred că poate fi mult mai rău. Johannis a numit lupta contra corupţiei „exotism mediatic”. Preşedintele nu mai vrea „scurgeri de informaţii nepermise” în presă. A zis vreodată cineva că Justiţia e o „supraputere”? Ţin minte că şi un senator PSD a propus o lege în acest sens. MCV-ul nu mai e dorit de K.I. Mălin Bot era moderatorul unei emisiuni la care fiind invitat şi analistul roşu, Alex Macoveiciuc, n-am zăbovit mai mult! Discursul lui Johannis a surprins-o şi pe dna Cr. Guseth. Neplăcut!* Dealtfel transmisia de la numirea noul şef al Statului Major, Nicolae Ciucă, l-au arătat pe K.I. alături de Ponta , Tăriceanu, Duşa, Oprea. Ce tablou frumos!* În emisiunea Sorinei Matei (B1TV) s-au subliniat mai multe nereguli din discursul lui K.I. Chiar unele afirmaţii neconstituţionale, precum aducerea procurorului general în CSAT.* Monica Macovei a criticat declaraţia preşedintelui!
 
*La Măruţă vedeam foi de ieşire din spital, analize…Mama lui Mery…n-am auzit în viaţa mea! Testul poligraf care dă dreptate „agresorului”, nu soţiei! Omul munceşte, ajută familia…Dna Gigi, psiholog invitat, o roagă pe doamna să fie mai blândă, mai calmă…*La Acces direct se produc reîntregiri de familie în stil „Suprize…surprize” dar mai şifonat…* La Teo se găsesc de toate. Irina Loghin, predicţii, siliconate cu trăiri şi opinii profunde…Mihai Trăistariu nu s-a mai pozat de o săptămână. Mihai se epilează, face selfie în chiloţi, îşi face implant de păr, de dinţi…Un Săgetător narcisic…* Slujba de Bobotează a generat multe accidente, aglomerări, ghionturi creştine…Aghiasma a generat conflicte…*
 
* Milan pierde acasă de la Sassuolo! Asta în Italia. Chiar acum. * În Spania au fost câteva surprize. Barcelona a pierdut, Real Madrid a pierdut…
 
* S-a scumpit Gigacaloria, aşa că ne aşteaptă vremuri şi mai bune! Primăria nu mai poate ajuta! Dar de ce n-a investit banii altfel din 2011 până azi. Cei de la Digi24 au făcut calcule demonstrând că primăria a risipit aiurea sume fabuloase! Şi n-au spus nimic despre chiria pe care o plăteşte Oprescu pentru un sediu, când are un altul în reperaţii simulate! N-au promis şefii ţării că nu vor creşte taxele, dările?
* Cea mai infectă emisiune văzută zilele astea e la Kanal D. Wowbiz cu nişte figuri sinistre, o Loredana Pastramă care pare vedetă locală  (adică a canalului) şi nişte tipi care se jignesc fără reţineri, se vorbea despre unul Satana, copilul altuia…Mădălin Ionescu părea foarte mândru de produsul transmis…Mult sub nivelul altor dejecţii din media!
* La Capatos a revenit Cruduţa! Mare eveniment! Şi fireşte că „Lombroso” are subiecte noi, cum ar fi divorţul Bahmu- Prigoană. Aveţi dreptate, te poţi holba lunar şi afli tot de pe piaţa mondenă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here