HORĂ NEPOTRIVITĂ? TUCĂ E FAN BUDEANU. DE CE NU CONSTRUIM SPITALE?

0
220

HORĂ NEPOTRIVITĂ? TUCĂ E FAN BUDEANUHORA E INDECENTĂ, SE FACE CU APROBARE!

Nu-mi vine să cred că un individ, am promis că nu-i mai dau numele (nici canalul) de la o televiziune de sport s-a exprimat critic la vederea horei de bucurie făcute de jucătorii FCSB după victoria cu 1-0 din mocirla din ”Ștefan cel Mare”. I s-a părut că n-a fost derby, deși toată lumea știe că acest joc este mereu derby indiferent de locul ocupat de cele două echipe. Individului care n-a fost contrazis, din păcate, de oportuniștii Ilie Dumitrescu și Gabi Balint (foști fotbaliști chiar la Steaua, care știu ce înseamnă descătușarea) i s-a părut în neregulă să te bucuri la 1-0, fără să fi luat titlul.

Eu am văzut hore de bucurie la fiecare meci de la handbal in campionatul intern. De ce n-ar avea voie și o echipă de fotbal? Despre joc s-a vorbit puțin. Specialiștii-analiști au atras atenția, părintește, că nu e bine să i se dea prea mult nas lui Octavian Popescu (18 ani). La ce vârstă a debutat la națională Gică Hagi? De ce n-ar fi bun pentru U21 acest puști talentat? Culmea e că Adr. Mutu s-a și exprimat că l-ar vrea.

Deci e bine ca echipele să depună o cerere la acest supervizor, cu pretenții de a fi considerat jurnalist, prin care să solicite aprobarea pentru diverse forme de manifestare a bucuriei: hore, can-can, sârbe, yenka, lambada, meneaito, vals sau cha-cha! *Ironia de chibiț cum că nu s-au făcut schimbări la pauză e de-un penibil total. Știe toată lumea că Becali dictează schimbările. Să tot pedalezi pe aspectul acesta și când echipa e pe primul loc, sau când joacă binișor, e de porc.

Sigur că 2-3 jucători buni în apărare ar rezolva multe, inclusiv titlul, dar nu e treaba altora să decidă, să propună pe ce dă banii un patron. Fără subiectul FCSB emisiunile lor, ziarul lor, ar pierde enorm.

TEME CULESE DE LA ALEPH NEWS

Silviu Petcu e băgat în direct. Oamenii nu știu că el nu mai are relații cu Toni Grecu, și-i povestesc că Toni se simte mai bine. Adrian Cioroianu a explicat cum e cu școlile. Deschiderea e necesară. A fost prezentat un spital privat construit la Brașov în mai puțin de doi ani. Spitalul Sf. Constantin. De ce nu poate statul să ia exemplu? Nu mai știu ce se întâmplă cu spitalul din București construit din bani privați, chiar prin contribuția populației?

DANA BUDEANU E  FAVORITA LUI TUCĂ (Aleph News)

A vorbit despre Cîțu, care nu e fătălău, dar e mafiot, a vorbit despre vaccin, pe care nu-l face, despre pandemia care nu există. A explicat cum face ea ”satiră” . Tucă era la un pas de leșin de râs. Categoriile ”fătălăi” și ”mafioți” n-au fost clar definite. Tucă a rămas nedumerit, dar fericit. În fond a discutat cu cea mai tare din parcare…
Decebal Radulescu:
Această postare a fost preluată de V. Moraru de la colegul Rădulescu!
Continuă circul promovat cu mare dăruire de un canal de sport, prin unii moderatori ai săi, cu eternul GB. Care e supărat pe replicile publice date de Ana Maria Prodan. I-a obligat pe jucătorii reprezentați de ea să renunțe unilateral la contractele lor. Nu mă prind cât poate fi de legal, dar pe el nu-l intereseză. F.C.S.B. = Faci Ce Spune Becali (e definițai lui, nu a mea). Sunt curios să aflu dacă declarațiile profund jignitoare, misogine, discriminatorii ale amintitului GB vor fi sancționate de CNA și CNCD, pentru că au fost expuse cu generozitate la ProX în emisiunea moderată de o femeie.
* Zeci de turiști români blocați de mexicani pe aeroport au fost eliberați în urma intervenției ministrului de externe, B. Aurescu. Între timp presa locală semnalează faptele spărgătorilor de bancomate care, culmea, erau români.
*Semifinală mondială la handbal masculin. Spania a trecut de Franța cu 35-29. Spaniolii s-au specializat pe finale mici.Danemarca și-a păstrat titlul mondial într-un meci tare cu Suedia.
*Aleph News (sau A3 -2) a oferit un dialog prietenesc, cald, blând între V. Dăncilă și Ion Cristoiu.
*Românii (interlopi) se împușcă în California. Ucigașul Răducanu este dat în urmărire.
*În Rusia sunt tot mai multe proteste de susținere ale lui Navalnîi. Mii de persoane arestate. Navalnîi a fost condamnat la 2 ani și jumătate pușcărie cu executare.
*La A3 era auriul G. Simion. La Oana Stancu (Zamfir) a dialogat cu maximă grijă, atenție, înțelegere. Simion insistă pe deschiderea școlii. Așa se cultivă ”idioții utili” zice liderul AUR. Mai devreme, colega Șoșoacă Iovanovici urla în stradă. Și-au împărțit teritoriile de manipulare? Asta era duminica. *Același G.Simion apare tot mai des la Realitatea Plus cu aceleași lozincuțe patriotarde, antisistem, uitând că acum e parlamentar.
*T. Băsescu la RomâniaTV (31.01). Ironie la adresa reacției lui Iohannis care s-a dus la schi. Era vorba de un spital de stat cu probleme, trebuia să se abțină. ”Mușchi mei nu are creier”. La Sf. Pantelimon s-a evacuat? S-a ars un neon, a comunicat, la un alt post, cineva avizat.
România TV joacă pe partea doamnei Șoșoacă. TB observă disputa dintre Șoșoacă și Simion. AUR e partid parlamentar, de ce nu cere sesiune extraordinară? ”Poporul în gură, tricolorul în mână” și vin televiziunile care-și fac rating. La Voiculescu se pune problema de ”responsabilitate politică”. Îl deranjează faptul că mai mulți demnitari ai puterii au felicitat profesionalismul cadrelor medicale.
Gazda inexpresivă, unul Corpos, insistă pe demisii, popor, va fi mai rău…Din păcate, T.B. insistă obsesiv pe proiectul depus de PMP în parlament acum 8-9 ani, dar argumentele aduse nu-s greșite. Le-a zis că o au clientă pe Șoșoacă și brusc se dă legătura cu o altă blondă, care e supărată pe băiatul securistului (referire la Vlad Voiculescu). Nu se vedeau mai mult de 4-5 persoane, probabil tot clienții RTV.

PENSIILE SPECIALE DE NEATINS?

Magistrații, parlamentarii, SRI-iștii ș.a. ies la pensie la 40-45 de ani pe sume fabuloase și nu e nimic de făcut? 7 dintre cei 9 din mmembri ai Curții Constituționale au pensii speciale. Ei au respins toate modificările legilor cu probleme. Dezbaterea găzduită de Anca Alexandrescu la Realitatea Plus pe 4 februarie a repus subiectul pe rol. 78.000 lei brut pe lună are fostul procuror Gheorghe Bălășoiu (considerat fost magistrat).Are două pensii. Instanța i-a recunoscut venitul pe ultima lună. În 2015 era Ponta la Palatul Victoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here