HOLBĂRI AMESTECATE…

0
88

Andra si Monica Anghel
Andra si Monica Anghel

* Cătălin Măruță îi face o mărturisire Monicăi Anghel ”Te cunosc de 100 de ani!”. Poate fi un compliment? 😉 S-a vorbit mult și cu emoție despre cele trei zile cu casă plină de la Sala Palatului, unde Andra a onorat așteptările publicului ei, dominant foarte tânăr. Au fost și câteva secvențe filmate…. Felicitările sunt meritate de toți cei care s-au ocupat! ”Ne-am rupt din timpul nostru special” declara în hol Luminița Anghel, pentru a argumenta prezența la concert. Nu e prea politicos, dar fie și așa… Scena cu patul, menționat și de Iulia, în cronica ei, nu era pentru copiii din sală!
* Se anunță un nou show de divertisment, la care nu mă voi uita, pentru că acum am aflat cine dansează. Oana Zăvoranu! La ProTV…
* Astra înscrie un gol frumos la Chiajna. Comentatorul de la Digi îi plânge de milă lui Dan Alexa, dar nu trec nici 40 de secunde și este egal 1-1! Ce înseamnă amatorismul, suporterul-comentator…În final a fost 3-1 pentru Astra. Rezultat meritat.
* PSD face miting autorizat! Cu miniștrii ținând discursuri. Târgoviște, un oraș roșu. Parcă în 1989 s-a întâmplat ceva acolo! Imaginile cu sute de pancarte scrise identic și steaguri tricolore, aduceau cu trecutul nostru proletar. Miting de susține faci cînd ești în campanie, la un referendum, dar așa, din senin?
*Tudor Gheorghe la Realitatea TV (reluare). Cu Alex Cumpănașu…
* Toșca a salvat echipa, dar a și greșit în apărare…Betis- Sevilla 1-2...Între timp antrenorul lui a fost schimbat.
* La handbal am avut o nouă decepție de la CSM București. Echipa nu arată deloc ca o Campioană a Europei! A pierdut la Larvik (Norvegia) cu 35-33, dar jocul mi s-a păraut fără nicio idee. Golurile au fost date numai din acțiuni individuale, apărarea e varză. În prima repriză fetele noastre au avut 10-6, după care s-a terminat benzina. Pase greșite, ratări, șuturi formale. Mi-au plăcut Carmen Martin, Gullden în mare măsură și Brădeanu, cât a jucat (n-a fost introdusă, cât merita). L-am auzit pe antrenorul Roșca vorbind și m-am îngrozit. Nu are cum să facă performanță cu atîtea jucătoare internaționale.
* La Românii au talent s-a putut veni cu animale. Nu e teritoriul doamnei Firea. Iubitorii de cîini vor protesta cu siguranță!
* Știrile sportive de la ProTV au foarte puțin sport (nașteri, can-can-uri, fotomodele, haine de blană, etc).
*La Te Cunosc de Undeva (A1) nu mai sunt surprize, numai sunt nume…. Divertismentul e asigurat de eternii jurați, de Cosmin Seleși, de Liviu Vârciu și Andrei Rădulescu…
* A început și Vocea României Jr. Copii frumoși, talentați… Am văzut prea puțin, fiind la concurență cu Eurovision. I s-a spus semifinală, dar e incorect. Poate o a treia selecție. Semifinală trebuie să aibă pereche, să fie două… Au rămas 10 piese, jurații au avut comentarii, din care era ușor să te prinzi cine pleacă și cine rămâne. Notele au fost uluitor de omogene pentru cei 5 jurați. Exemple. 4 jurați au dat 7 puncte pentru Cristina Vasiu, sau  4 au dat cîte 10 puncte pentru Xandra, ca să nu mai vorbim despre unanimitatea de la primul loc. Tiroleza lui Mihai Alexandru a punctat detașat. Scena finală, cu toată lumea pe scenă a fost absolut penibilă. Era pe modelul decembrie 1989! O aglomerație aiurea, deși puteau fi chemați doar cei zece calificați! Unul cîte unul.  A fost și un recital susținut de Ovidiu Anton și trupa sa de rock. Recital cu negativ…
* Situație bolnavă în fotbal. Cupa Ligii. S-a jucat la Timișoara. Antrenori și prieteni au plătit ca să poată juca pe stadion. Echipa aparține parțial și de Consiliul Județean. Totul e confuz. Aflăm că banii pentru Cupa Ligii n-au ajuns nici acum de anul trecut. Adrian Neaga, director sportiv la ACS Poli Timișoara e dezarmant, dar situația e teribil de gravă! Cum de n-a știut Tolontan să facă o anchetă? Altfel comentariile tendențioase ale lui Naum și Geambașu nu lipsesc. Adesea mi-e milă de Duckadam, care e prea bine crescut pentru a le da replici. Sau nu poate…În plus DigiSport1 au o prezentatoare de știri care zici că ațipește sau că e la linia fierbinte…
* S-a aflat cine a organizat protestele. Știe Gâdea, știe și Ciuvică. E bine. Urmează să fie arestați organizatorii? Deci, s-a terminat cu liminițele, cu protestele spontane!
* DNA se putea abține de la anchetarea miniștrilor în baza unei sesizări ale unui individ. Miile de dosare grele s-au rezolvat?
* Dan Bucura este o prezență toxică în emisiunile lui Rareș Bogdan. Un susținător prea ferm a ideilor guvernanților. Despre PNL a spus ceva real, din păcate!
* Mihai Neamțu anticipează pentru 2019  că vor fi  toate insituțiile ocupate de oamenii de stânga. Cred că a lipsit din țară. Asta s-a întâmplat deja…Cristi Diaconescu a vorbit foarte clar despre interesele transpartinice, despre mulți bani care asigură liniștea relativă în administrația locală..Firea vrea 19 firme ale Primăriei! Subiect minor față de cele juridice, nu? Mai vorbim cînd apucăm!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here