HOLBĂRI DE WEEKEND.

0
8

watching tv 3DolceSport2 transmite festivitatea de deschidere de la Singapore. Dansuri cu majorete tenisistice, efecte de lumini, Sophie B. a cântat, alte dudui au balansat tradițional în spatele ei. Prezentarea musafirilor. Arantxa Sanchez Vicario, Marina Navratilova (a împlinit recent 60, dar nu arată de mai mult de 45!) , o tânără de viitor din Japonia. Apoi grupul Forte a cântat acapella imnul local. Primul meci este al Simonei Halep!  Simona a câștigat cu 6-2, 6-4 în ceva mai mult de o oră! Bravoooo! :))
TVR1 are O dată-n viață. Mutat sâmbătă seara de la 21,00. O idee bună.
ProTV are film dur, ”Parker”.L-am mai văzut.
Mihai”Miță” Georgescu  de la Bere Gratis a ajuns la DigiSport Matinal1 invitat de Dan Filoti. Se știe că e un stelist dedicat. Era acolo și Marius Nicolae. Un Dinamo-Steaua prietenesc și relaxat. Am revăzut declarația lui M. Rednic, după meciul Steaua-F.C. Zurich (1-1). A zis câte ceva. Par adevăruri, deși ”Strâmbu” se știe că are talent de manipulator. Culmea, aseară, același interviu a fost taxat de Decebal Rădulescu drept unul ”veninos”. Tocmai campionul veninului să declare așa ceva? * A intervenit și Marius Șumudică telefonic. Merita felicitările tuturor! Omul e optimist acum chiar și privind campionatul intern. Dar cere ca cei de la Botoșani să respecte regulamentele în vigoare. A dat și o replică firească celor declarate de Becali sau Reghe, care acuza lipsa de pregătire ale achiziționaților De Amorim și Boldrin. Cum să fie nepregătiți fizic odată ce au adus puncte atât la Astra cât și la Steaua. Iar îi dau dreptate! *Între timp Reghe și-a pus ochelari chic, dar răspunsurile lui, micile lui lecții către presă nu dispar. Are doar aer mai inteligent…
Piața Universității e iar în fierbere.Așa apare șa televiziunile de știri. Gaze lacrimogene, organizator băgat în dubă…Bătaie la marșul unioniștilor…Acuzații din mai multe direcții.Ghiță s-a străduit să-i ajute pe tinerii basarabeni.
La Te Cunosc de Undeva a cântat în deschidere, alături de Ristei , Doina Spătaru. Cu mult aplomb și mare succes. Amna devine Justin Bieber, iar eu am trecut pe alt canal…Maria Buză și Pepe au de imitat niște artiști al căror nume îmi scapă, deci trec iar pe alt canal. S-a ajuns și la Dolly Parton…despre care jurații au vorbit la superlativ, concurenta a recunoscut că o descoperă acum. Șerban a fost Kylie Minogue total nerelevantă pentru cariera ei…momentul a fost mortal, pentru că Șerban a agățat cu tocul rochia mămicii Pușcaș (8-9 luni) căzând peste micuțul Cosmin…Dima seamănă cu Alexander Rybak…de la natură! Nico a cântat ca ea, nu ca personajul Lambert. A cântat bine.
Dinamo a pierdut la handbal cu Nantes. Din cauza numeroaselor greșeli tehnice. Nici antrenorul n-a găsit soluția la final. Înfângere la un gol în fața unui PUBLIC FANTASTIC!
Monica Niculescu  a avut două partide grele la Luxemburg și le-a câștigat. În finală a învins-o pe Petra Kvitova! Bravooo Monica! 🙂
La Next Star văd copii frumoși, chiar dacă merg pe role agresive! Talentați, curajoși și inteligenți! Bună reluarea de prânz…
CSM a jucat în Danemarca…deloc convingător. Pentru o campioană a Europei…De la 11-9 am ajuns rapid la 12-11 pentru daneze…13-12…comentatorii susțin că ale noastre n-au probleme, dar mie mi se pare că au destule. Bazaliu a greșit trei mingi la rând…14-12…Vestergaard e speriat…echipa nu e românească…dar are atitudinea tipică…15-12…Gullden ne duce la 15-14…avem un grup de suporteri și acolo! 17-15…dacă pierdem acest meci, nu prea avem speranțe mai încolo cu Gyor…17-16…min 45…Midtylland e o echipă medie, n-ar trebui să avem probleme și totuși…19-17…mergem spre o înfrângere? Pase uluitoare…pasă de la un metru la adversar…Gullden 19-18…arbitrele din Serbia nu ne iubesc…20-18…min 52…ratăm iar…și iar! Martin nu merge…Buceschi joacă la daneze și ne-a dat 3 goluri…Se anunță o zi neagră pentru handbalul nostru! Mehmedovici dă niște pase absolut de neimaginat…23-19…23-20…dar nu mai e timp nici pentru egal…Ne-au bătut și e penibil! 24-21.
DigiCult de la Digi24 are conținut bogat și atractiv redactat. Despre Premiul Nobel al lui Dylan, despre tatuaje artistice, despre multe.
Milan- Juventus un derby serios al Italiei!  Trecere în revistă a întâlnirilor din ultima vreme…a prefațat meciul de sâmbătă seara. Milana câștigat cu 1-0. Torinezii au reclamat un gol naecordat.
*În ce an a fost votat primul ministru??? Cică așa se face, ne explică Drăgotescu, Chireac…Cioloș ar fi susținut de G. Soroș. La RomâniaTV…O A3 mult mai toxică
* Mirela Voicu povestește viața ei la Antena 3. E ascultată, intervievată de actrița Carmen Tănase…Impresionant!  Nu vrea s-o cunoască pe mama biologică, pentru că nu o iartă pentru că a abandonat-o. O iubește pe mama care a crescut-o!
*Dinamo joacă acasă cu un adversar resemnat, Pandurii. 1-0 deja din primele minute…Andone e ceva mai relaxat, dar tensiunea dintre el și galerie există. Se pare că și cu echipa are unele contre, ba chiar și cu Mutu.  După 4-0 să se ceară demisia unui antrenor e semn rău!  Locul 8 este ocupat acum. Mulți doresc întinerirea băncii tehnice…Adică plecarea lui Ando ar rezolva totul, sugerează Giani Kiriță, suporter înfocat. Pandurii groggy din motive organizatorice, financiare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here