TELEVIZIUNE SAU TRIBUNĂ? 5.09.

0
225

TELEVIZIUNE SAU TRIBUNĂ? 5.09.Mă refer la Pro Arena. Nu înțeleg ce vrea să fie. Dă uneori fotbal, dă uneori reluări cu Cabral (care ne-a anunța cu formula ”Bine v-am găsit” nu e o.k.), dă filmulețe vesele, mașini, dar dă des și chinuitor discursurile lui Becali. Orice spune omul cu ținută black și cruci roșii brodate peste tot a reluat de câteva ori, are niște teorii despre fotbal cum rar vezi.Își laudă și ceartă jucătorii de parcă n-ar putea să le vorbească direct. Revărsările de aberații și toxicități sunt sorbite de reporterii care-l pândesc la ieșiri și intrăi în Palat.

Și cu transmisiile din handbal am o problemă. Nu știu niciodată când sunt, nu înțeleg de ce se ascunde Federația de Handbal pe un astfel de canal-ghiveci. Comentatorii sunt convinși că nu-i aude nimeni și spun orice le vine lor despre arbitraj despre jucătoare, despre antrenori. Ca la fotbal. Oamenii știu tot. Vă dați seama cum ar arăta o echipă de fotbal, de handbal, de orice, făcută din ciripitorii de la microfoane? Ar fi campioni mondiali fără îndoială!

Când nu e la ProArena același Becali e la România TV (tot ținuta amintită) dând explicații despre protejata (fina) lui, Gabriela Firea, implicată în problemele Parcului I.O.R. Cine a dat foc întreabă reporterul. Cum cine? Proprietarii!

Tribuna teve preferată pentru Șoșoacă a devenit Realitatea Plus unde A.Alexandrescu a abandonat jurnalismul și a trecut la propagandă pe față. Studioul arăta, luni seara, de am crezut că s-a redeschis OTV:  Ovidiu Zară, M.N.Stoian,L. Lazarus. Plus exministrul Teodorovici, care vrea să devină mare șef peste români.Era și o doctoriță. Btw. spitalele sunt iar pline cu cazuri de Covid. Vor veni iar sfaturile pro-și contra prevenție.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here