HOLBĂRI LA GRĂMADĂ 20.03

0
158

MESSI NE-A ULUIT IAR

Execuții fabuloase ale lui Messi au uimit Planeta Fotbal. Vorba cuiva. Ce va face Barcelona când se va lăsa Messi de fotbal?

REALITATEA A COTIT-O, DAR NU DE TOT

Foto: Cristian Otopeanu

L-a invitat, în premieră, pe Băsescu (la D. Rifai), dar îl ține pe Rogozanu care-l urăște pe TB, pe avocatul pufos și tot roșu care nu vrea referendum sub nicio formă. Atacurile la USR-PLUS nu se opresc. Ăsta-i ordinul pe unitate. Utecistul Rogozanu are idei puține, dar extrem de fixe. Mai sunt și alții care s-au dezlănțuit cu frustrările-n gușă. Dan Bucura este vehement, dar dacă se luptă pentru viitor, de ce se chinuie cu trecutul? Băiatul a spus de două aceleași vorbe. Că el spera să nu mai apară TB în public. Dar fusese invitat la Realitatea și moderatorul tot insistă cu citate din fostul președinte. Bucura, nu-ți convenea tema, trebuia să ieși. Simplu de tot! Ai jignit gazda care n-avea cum să se lupte cu umorile tale de copilaș răsfățat. * Băsescu și-a permis să-și exprime antipatia față de Hoandră și Rareș Bogdan și asta i-a supărat pe unii. Cei doi l-au atacat ani de zile cu sau fără motiv. Psihanaliza lui Băsescu e prea lungă și neinteresantă acum după aproape 5 ani de la terminarea celor 10 ani de Cotroceneală. Exact cei care-l numeau ”animal politic” se luptă cu umbra lui! Curajoși! *  Ponderați au fost B. Comaroni și doamna avocat Lalu. * A fost comentat și discursul lui Iohannis…

RAREȘ BOGDAN INVITAT LA B1 TV

Erau și Oana Stănciulescu (fără ochelari), Sabin Orcan, Oreste în studio. Gazdă, S. Mânăstire. Ce-o fi cu el? Între timp, la România TV Rareș era luat la mișto de cine? De foștii colegi de breaslă (jurnalistică) D. Andronic, V. Ciutacu dar și de Olguța judokana. Aproape fiecare text scris pe burtiera de la Ghiță TV are o greșeală de tipar. Sau de corectură! * Rareș mi s-a părut puțin prea exaltat de când cu noul statut. Dar poate că se va mai pondera în timp. A spus și niște adevăruri importante. E de urmărit. Nu prea insistent…

 

LAUD PUȚIN TVR1 PENTRU ”AICI, ACUM”

O fac numai pentru că Alina Stancu știe să modereze o dezbatere, fie că e vorba despre aprozar sau despre natalitatea în scădere. Bonele instruite la noi, pleacă în străinătate. Discuțiile sunt alerte și au sens. Și utilitate.

 

A STAR IS BORN!

Bianca Andreescu a cucerit lumea sportului prin ambiție, talent, prin atitudine. Sigur că ne face plăcere s-o percepem ca fiind româncă, dar ea e născută în Canada. Părinții au ales bine, în favoarea ei și iată că la 18 ani a bătut tot. A avut meciuri foarte grele, le-am văzut pe toate, inclusiv pe cel în care a trecut de Irina Begu. Mentalul teribil de robust a ajutat-o să treacă peste problemele fizice. A fost dezinvoltă și la vorbe, a mulțumit și suporterilor români din tribune pentru că e bine crescută. Televiziunile i-au găsit bunica la Vaideeni (Vâlcea) și au intervievat-o. Rod Laver a afirmat ”Tocmai s-a născut o nouă stea!” Acum a ajuns pe locul 24 WTA.

În Adevărul, editorialistul Daniel Gorgonaru se referă la tendința de a o face pe Bianca să pară un produs românesc, deși e evident că nu este.

R. Naum a ținut să povestească traseul familiei Andreescu. Total nerelevant. Bianca a fost pregătită de Canada! În rest, vorbe în vânt, jurnalism de tarabă.Românism de conjunctură.

3 pagini a dedicat Gazeta Sporturilor temei. ”Copiii dăruiți altor națiuni” sună frumos. Corect era să spunem că n-am fost capabili să-i ținem pe părinții acestor copii în țară, i-am gonit, i-am determinat să plece.

Dialog la DigiSport. Poate ne spune Radu Paraschivescu dacă e o.k. Eu nu înțeleg ce vor să spună!

Dan Filoti: Rezonezi cu Bianca Andreescu?

Ionuț Angheluță: Nu rezonez cu Bianca Andreescu!

GENOVA A BĂTUT PE JUVENTUS CU 2-0

Echipa lui Ionuț Radu a făcut un meci tare. Este prima înfrângere a lui Juventus în acest campionat. E drept că n-a jucat Ronaldo. Niște suporteri l-au comparat pe Ionuț cu Oliver Kahn.

NAȚIONALA NOASTRĂ UNDE E?

Contra a creat un lot de pitici în față…Mitriță, Chipciu, Stanciu, nici Keseru nu e prea înalt. Total de acord că Fl. Tănase era util. Nu știu de ce perseverează cu Grozav (de la ultima clasată din Ungaria) care brusc s-a accidentat și nu vine, cu Săpunaru, Dragoș Grigore, Moți, Deac, Anton (parcă și el are probleme).. Au fost convocați peste rând Nistor (de la Dinamo, că tot ne referim la echipe în mare formă), Dennis Man și nu mai știu cine. Vine și Andrei Ivan care știe că vor bate în Suedia. Cunoaște el doi jucători de acolo și e informat. Până începe meciul vom avea un lot absolut nou. Culmea, unii sunt convocați și apoi se află că sunt accidentați. O fi normal așa? Dacă așa arată o națională ”întinerită”, mă întreb care ar fi obiectivul FRF & Contra în această nouă campanie? Campionatele din care vin stranierii (cu foarte rare excepții) sunt mai slabe decât cel intern. Un egal în Suedia va fi considerat o mare performanță!*Mi-a plăcut interviul lui Alex Chipciu (preluat de DigiSport de pe site-ul Federației).

UN EȘEC APĂSĂTOR LA VOLEI

Echipa fetelor de la Alba Blaj a jucat la Sibiu și a pierdut categoric, după o prestație foarte slabă, cu 3-0 în fața unei echipe din Italia, Busto Arsizio. Publicul minunat din sală n-a putut salva niciun set. Va fi un meci retur, e o finală de Cupă Europeană, dar speranțele sunt mici, la cum a arătat jocul.

UN BLAT PROGRAMAT CU UN AN ÎNAINTE?

Cam asta spune Decebal Rădulescu (19.03, la DigiSport) când afirmă că Liga Profesionistă trebuia să intervină în afacerea dintre FCSB și Astra, la transferul lui Alibec. Cred că a și intervenit dar în favoarea părților. De ce n-a fost sunat Gino Iorgulescu? Omul acuza de ”furt” fără a produce nicio dovadă. Transferul a fost efectuat de luni de zile, iar banii n-au fost achitați încă. Din acest motiv, zice specialistul, Astra s-a lăsat bătută de FCSB. Culmea e că la vremea potrivită nu l-am văzut pe justițiarul D.R. reacționând. Acum cerea transparență a contractelor. Dar știa cineva că Astra va fi în play-off la data respectivă? Dacă știa, atunci se impune o anchetă pentru a afla cum a ajuns echipa din Giurgiu acolo, nu-i așa? Sau numai partea asta, cu meciul de acum, merită atenție?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here