HOLBĂRI PÂNĂ MARȚI 13

0
28

watching tv aCRIZA LUI DAUM!
* Omul e enervat de critici, de întrebări incomode. Ne spune că el are contract până-n 2020, că nu s-a vorbit despre Rusia. Că el e mai român decât noi. Toate bune și frumoase. Ce a făcut el de când a venit? Nimic. Echipa joacă inestetic, crispat, dezordonat. ”Găsiți-mi voi jucători!” , așa s-a răstit la jurnaliști. Hagi susține că nu-s jucătorii de vină, dar eu cred că au și ei o parte (mai mică) de răspundere. Dacă au văzut că jocul nu merge, că nu ajung la poarta adversă, de ce n-au încercat să facă nimic în teren? Nu cred că cineva le-a spus să nu cumva să dea gol, să nu tragă la poartă, să nu dribleze, sau să facă faulturi stupide în careul propriu! Atmosfera e nasoală la lot, la FRF și asta se vede. Daum are un discurs orgolios, de om lezat. E și el o victimă? Fotbalul românesc e în criză, dispar echipe, nu merg naționalele mici, U17, U19, U21, nu merg cluburile din prima ligă, arbitrajele sunt tot mai slabe (și acolo e un șef străin)…Dacă Hagi a făcut treabă la Viitorul, la Academie, înseamnă că se poate! * Sondajele menționate de DigiSport arată că suporterii nu-l mai vor pe Daum.
* De ce să joci un amical după meci oficial? Chile e o echipă bună, dar la ce folosește un astfel de joc? Nu era treaba Federației să programeze un amical înainte de Polonia, când jucătorii au stat degeaba, campionatul fiind încheiat?  Diseară, la 21,00 la ProTV, vom vedea ce joacă naționala gândită de Daum când nu are miză! * Franța- Anglia e un amical de văzut pe DigiSport2.
* G. Găman a arbitrat absolut aiurea meciul de baraj ACS Poli- UTA 2-1. Ambele echipe l-au acuzat, dar cred că mai mult a greșit în favoarea gazdelor. Timișoara a ratat enorm, are un lot mai bun, așa că la Arad va fi un meci retur cât se poate de încins!
* Gala Umorului de la TVR2 este o plăcere! Până și textele din trecut au mai mult farmec. Despre actori ce să mai zic?
* La Știrile de la DigiSport s-a reluat de câteva ori reportajul cu naționala de judo care, vezi Doamne, se pregătește la Costinești. Cât de mult conta să se spună clar că era la Vox Maris Grand Resort.? Din câte știu, patronul complexului le-a permis celor de la Digi să facă reportajul în incintă. Era o obligație morală și profesională, nu comercială să precizezi unde te afli.
* MM Stoica a devenit acru, complicat și mai arogant, revendicativ.Egomaniac. A vorbit cel mai mult, deși el trebuia să fie doar moderator al conferinței. Te aștepți mereu să spună ceva extraordinar, dar te anunță că nu va spune. Atacurile la presă sunt adesea motivate, dar prea exagerează. Mereu ține să facă o trimitere la statutul său de fost condamnat. La cât de mult respectă el deciziile instanței. Ține să ne spună mereu câte a făcut el la Galați, Urziceni, Steaua. Întrebările de la conferința din 9 iunie au fost adesea stupide. A revenit des întrebarea cu titlul de campioană. Dică a lucrat cu mai mulți antrenori, dar cel mai mult îl admiră pe Olăroiu. DigiSport a transmis în direct conferința. Nu chiar toată. Firesc, odată ce nu prea mai e nimic de dat…DigiSport 2 difuza reluarea Armenia-România…
* Cazul Boureanu e dezbătut cu glas  tremurând  de M. Tatoiu la B1TV. Omul a greșit grav, dar ea e prietenă cu el, ține la el, așa că are presimțire sumbră pvind viața lui Cristi. Apoi sugerează că filmarea nu ar fi în regulă. Polițiștii l-ar fi bătut..Știre neconfirmată oficial. Nasul spart, lovit la ureche, etc  Așa cum Boureanu a lovit un polițist, pentru care riscă închisoarea…Tatoiu recunoaște că e un violent, impulsiv, are minte de adolescent, îl descrie, fără să-și dea seama ca pe un psihopat autentic. Decât o prietenă ca Tatoiu, mai bine sute de dușmani!  Dacă pățește ca băiatul lui Cocoș, care a fost abuzat, agresat în  penitenciar ? * Ziarul Național a publicat un material din care reies abuzurile polițiștilor față de Boureanu. Un caz complicat cu mai mulți vinovațoi!*Oare, dacă Boureanu era din alt partid, mai discutau posturile A3 și B1 atât de apăsat despre soarta polițistului în România?*  Singurul lucru pertinent exprimat de înlăcrimata Tatoiu a fost legat de Halep. Nu e meritul României, nu e meritul ministerelor, guvernelor, este strict meritul ei, al familiei ei că a ajuns așa de sus.  Lozincile patriotarde expuse cu generozitate de D. Graur (telefonic) au enervat-o rău pe Tatoiu. * Ne putem bucura, supăra după meciurile Simonie. Nu ne interzice nimeni. Dar să n-o declarăm un bun național, pentru că nu e corect!  Ne putem mândri cu succesele ei (dacă asta ne face să ne simțim mai bine) dar să nu uităm că Statul n-a făcut nimic pentru ea, pentru sport în general. Din contră! * Simona este prima într-un clasament pe 2017!
* Roata norocului de un prost gust ieșit din comun…La  Kanal D la oră de 15,00-15,30. Sâmbătă. Greu de imaginat un joc mai obscen, un joc cu rime de care s-au jenat și sportivii Moroșanu și Giani Kiriță…Bursucul, sau cum se numește moderatorul era extrem de fericit, râdea cu lacrimi doar la gândul că se vor băga bipuri…Singurul element pozitiv zărit de mine a fost Bubu la tobe în trupa din platou!
* Cam bună Roxana de la Za Za Sing (A1)..concurentă care chiar știe să cânte și cunoaște perfect texte…Mai rar așa ceva!
* Radu Jude și Ana Ulariu au fost la Digi24, la ”Față ân față”. Au fost multe teme și mi-a plăcut cum au răspuns cei doi.  Când formulezi o întrebare la care generezi obligatoriu răspunsul Da sau NU, atunci ești pierdut ca moderator, reporter, realizator.
* Radu Banciu a afirmat că Ostapenko era net mai bună decât Simona. Că Halep nu are strălucire, nu are talent ca letona. E foarte supărat pe cei de la Eurosport care au comentat partizan, fără a remarca, zice el, calitățile ieșite din comun ale Jelenei. A mai spus că numai cine se pricepe la tenis putea observa limitele Simonei. Că ar fi fost nedrept să câștige Halep. Sigur că a mai aberat pe temă, ajungând și la conflictul feisbuchist dintre T. Băsescu și C.T.P. plecând tot de la partida de la Paris.
* Fetele noastre de la naționala de handbal au meci greu diseară în Austria. E vorba de calificarea la Campionatele Mondiale. În Gazeta de azi nu este niciun cuvânt despre acest meci important! Zeci de pagini despre loserii de la fotbal! Bravo, presă!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here